Antena Meniu Search
x

Foto "Ucraina va plăti înzecit Rusiei pentru tot". La 20 de ani, un model de succes ia arma în mână. Ce i-ar spune lui Putin

Indiferent de ocupaţia ori stilul de viaţă dinainte de război, ucrainenii s-au unit împotriva ameninţării ruse. Modelul Lev Uliesov, născut şi crescut în praşul Brovary, de lângă capitala Kiev, a deflat pe podium pentru branduri mari, precum Prada, Givenchy ori Hugo Boss. Acum, însă, îmbrăcat în haine de camuflaj, tânărul de aproape 21 de ani a luat arma în mână şi se foloseşte de pregătirea sa medicală pentru a-i ajuta pe răniţi. Spune că a renunţat momentan la Săptămâna Modei, pentru "a le plăti ruşilor înzecit pentru tot ce a îndurat Ucraina".

de Redactia Observator

la 07.03.2022, 16:51

"Sunt medic de luptă. Planul meu e să salvez cât mai mulţi oameni din zonele grav afectate, să le acord primul ajutor, să le mut trupurile în siguranţă, dincolo de linia frontului", declară Lev Uliesov, student la Facultatea de Psihologie. În cele 12 zile de la declanşarea invaziei în Ucraina, tânărul model de succes a semnat chiar şi un document, prin care promite să rămână în ţară până la finalul luptelor, relatează Daily Star.

Mesajul modelului ucrainean pentru Putin

Întrebat ce i-ar spune lui Vladimir Putin dacă preşedintele rus s-ar afla în faţa sa, ucraineanul a răspuns fără ezitare că nu are nimic să-i transmită, dar că vrea să-l privească drept în ochi. "Nu ştiu ce e în mintea lui, dar sunt destul de sigur că l-ar surprinde şi pe el, dacă ar privi din punctul nostru de vedere". Lev nu se teme de un posibil război nuclear. "Dacă Putin va recurge la arme nucleare, nu va mai fi nevoie să fugim. Am muri cu toţii, de ce să-mi fie frică?", spune el.

Ucraina "va plăti înzecit Rusiei" pentru dezastrul provocat

Lev Uliesov nu vrea să aştepte pasiv ca tensiunile să ajungă la final. Ameninţă, în schimb, că poporul ucrainean le va plăti înzecit ruşilor pentru dezastrul provocat în ţară. "Conduceam prin împrejurimi într-o zi însorită, când totul era bine, iar în ziua următoare nu mai erau case, iar morţii zăceau pe pământ. Da, am văzut cadavre", povesteşte el.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » "Ucraina va plăti înzecit Rusiei pentru tot". La 20 de ani, un model de succes ia arma în mână. Ce i-ar spune lui Putin