Antena Meniu Search
x

Foto O tânără a murit după ce s-a prăbușit cu mașina pe șinele de metrou, în UK. A lăsat o fetiță de 12 ani fără mamă: "Un înger"

Yagmur Ozden, în vârstă de 33 de ani, și-a pierdut viața într-un tragic accident auto, în UK. Tânăra era pasager într-o mașină, când șoferul acesteia a intrat într-o Tesla staționată, apoi s-a izbit de un parapet al unei străzi, în apropiere de Ealing, în vestul Londrei. Range Rover-ul în care se aflau, în valoare de 120.000 de lire sterline, s-a prăbușit apoi pe șinele de metrou din stația Park Royal. Tragedia a avut loc în august anul trecut, însă procesul este în desfășurare.

de Cristina Cruceru

la 16.02.2023, 22:32

Rida Kazem, în vârstă de 23 de ani, a pledat acum vinovat de faptul că a provocat moartea lui Yagmur în accidentul îngrozitor. De asemenea, acesta a recunoscut că a provocat rănirea gravă a unui al doilea pasager din Range Rover. Kazem a fost în comă indusă, după ce a fost găsit pe peronul gării. Piciorul stâng i-a fost amputat și a rămas în spital timp de câteva luni, relatează TheSun.

Acum, Kazem a fost condamnat și pentru depășirea vitezei cu 95 pe oră, într-o zonă de 50 de mile pe oră. Yagmur, o esteticiana născută în Bagdad și pasageră în mașina lui Kazem, a fost declarată moartă la fața locului, la aproximativ 40 de minute după accident.

Tânăra a fost aruncată din mașină în urma impactului puternic, iar polițiștii au identificat-o cu ajutorul amprentelor sale digitale. În urma autopsiei, cauza morții a fost un traumatism multiplu și un traumatism cu un obiect contondent.

Yagmur avea o fiică de 12 ani

Pe acelaşi subiect

Yagmur avea o fiică de 12 ani, pe care a lăsat-o fără mamă. Femeia a fost descrisă ca fiind "un înger" în mesajele pline de tristețe transmise de familie. "Avea o legătură extraordinară cu fiica ei, iar fiica ei va prețui întotdeauna acele momente pe care le-a avut cu mama ei. Era foarte amuzantă și putea să înveselească instantaneu cea mai tristă persoană, punând-o într-o dispoziție mai bună".

Cel mai bun prieten al lui Yagmur, Zamarod Arif, în vârstă de 26 de ani, a scăpat din accidentul mortal cu un braț și un picior rupt. Femeia a ținut să vorbească despre "scăparea ei miraculoasă", mărturisind că a fost "atât de norocoasă că este în viață".

Un bărbat în vârstă de 56 de ani, despre care se crede că se afla cu Tesla parcată atunci când Range Rover-ul a lovit-o, a fost tratat pentru răni care nu i-au pus viața în pericol. Kazem a fost arestat preventiv și urmează să fie condamnat pe 21 aprilie la Isleworth Crown Court.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Mapamond » O tânără a murit după ce s-a prăbușit cu mașina pe șinele de metrou, în UK. A lăsat o fetiță de 12 ani fără mamă: "Un înger"