Antena Meniu Search
x

Un băieţel de 2 ani a rămas orfan, după ce ambii părinţi i-au fost ucişi în masacrul din Chicago: „Va avea un drum lung pentru a se vindeca”

Un băieţel de doi ani care a fost găsit singur în timpul împuşcăturilor de la parada din Chicago a rămas orfan după ce ambii săi părinţi au fost victime ale atacului.

de Redactia Observator

la 06.07.2022, 15:55

Aiden McCharty, în vârstă de doi ani, şi-a pierdut ambii părinţi, în urma masacrului din Chicago. Irina, în vârtă de 35 de ani şi Kevin, în vârstă de 37 de ani au fost două dintre cele 7 victime ucise la parada din 4 iulie, după ce un bărbat a tras cu arma de pe acoperişul unei clădiri. Alte 50 de persoane au fost rănite în acea zi.

Copilaşul a fost separat de părinţii săi în haosul ce a urmat şi a fost ulterior readus în braţele membrilor familiei, de către poliţişti, redactează Mirror.

Au fost 39 de persoane care au fost duse la spitalele administrate de North Sore University Helth System, cu vârste cuprinse între 17 şi 70 de ani, a declarat purtătorul de cuvânt, Jim Anthony.

O pagină de strângere de fonduri a fost creată pentru băieţelul rămas fără părinţi

Pe acelaşi subiect

În prezent, a fost creată o pagină GoFundMe pentru copilul rămas orfan, dar şi pentru membrii familiei în grija cărora se află, ca oamenii să poată dona.

Va avea un drum lung înainte pentru a se vindeca” a declarat Irina Colon, organizatoarea paginii de strânfere de fonduri. Femeia a ţinut să menţioneze că pagina de GoFundMe a fost înfiinţată cu permisiunea familiei şi că bunicii copilului sunt cei care vor avea grijă de el.

În urma atacului din Highland Park, de pe 4 iulie, comunitatea North Shore s-a unit pentru a ajuta un băieţel despre care nu ştiam nimic la momentul acela. Din păcate, trebuie să-i împărtăşesc numele...Aiden McCharty. Şi are mare nevoie de ajutorul nostru. Părinţii lui, Irina şi Kevin au fost ucişi în timpul împuşcăturilor de pe 4 iulie. La doi ani, Aiden a fost lăsat într-o poziţie de neconceput, să crească fără părinţii lui”, a mai declarat Irina Colon.

Până în momentul de faţă a fost strânsă suma de 568.408 de dolari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Un băieţel de 2 ani a rămas orfan, după ce ambii părinţi i-au fost ucişi în masacrul din Chicago: „Va avea un drum lung pentru a se vindeca”