Antena Meniu Search
x

Foto Un băieţel de 4 ani din Australia a cheltuit o sumă uriaşă pe înghețată și tort, în timp ce folosea telefonul tatălui

Un băieţel de patru ani și-a lăsat părinții cu gura căscată, după ce a comandat înghețată și tort de ziua lui prin Uber Eats, în valoare de 1.139 de dolari. Tatăl său îi dăduse telefonul pentru a-l ţine ocupat.

de Redactia Observator

la 16.12.2021, 15:50

Un copil de 4 ani din Australia a cheltuit o sumă uriaşă pe înghețată și tort, în timp ce folosea telefonul tatălui
Un copil de 4 ani din Australia a cheltuit o sumă uriaşă pe înghețată și tort, în timp ce folosea telefonul tatălui - Instagram

Christian King, din Sydney, a cumpărat luni mai multe prăjituri - inclusiv un tort de ziua lui - precum și cel puțin opt găleţi cu înghețată de la Gelato Messina. Tatăl său, Kris King, îi dăduse lui Christian telefonul pentru a-l ține ocupat în timp ce sora lui juca fotbal. Dar chiar în acest timp băieţelul punea la cale un ospăţ.

Kris a spus că fiul său i-a spus că are ceva ''pe drum'', dar nu avea idee că comanda a fost plasată până când un șofer de livrare de la UberEats i-a sunat soția pentru a-i anunța că au sosit cutiile de mâncare.

Micuţul stabilise adresa de livrare către Stația de Pompieri Newton din Sydney, unde Kris lucrează ca pompier, așa că părintele a fost nevoit să conducă pentru a ridica comanda surpriză. Pompierii de serviciu acceptaseră comanda crezând, neştiind exact despre ce este vorba. 

Şocul prin care a trecut când a aflat despre ce sumă este vorba

Pe acelaşi subiect

Vorbind despre momentul în care și-a dat seama ce s-a întâmplat, Kris a spus: ''În primul rând, am crezut că sunt 139 de dolari. Și apoi m-am uitat cu adevărat la bon şi costase 1.139 de dolari și aproape că am avut un atac de cord''.

Tatăl a adăugat: ''De fapt, mi-a spus că și-a comandat un tort de ziua de naștere și nici nu mi-a venit să cred. În primul rând îmi ieșeau aburi din urechi, țipându-i numele pe stradă. A fugit în camera lui înainte să-i spun asta''.

Kris a spus că luna viitoare este ziua lui Christian și crede că băiatul plănuia din timp. Uber Eats a fost de acord să ramburseze comanda masivă atunci când Kris și soția lui au explicat situația. Tatăl îi spusese inițial lui Christian că Moș Crăciun nu va veni în acest an din cauza comenzii sale uriașe - dar după ce Uber Eats a spus că îi va rambursa banii, Kris i-a spus fiului său că la urma urmei va veni şi Moș Crăciun cu cadouri, potrivit Daily Mail

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Un băieţel de 4 ani din Australia a cheltuit o sumă uriaşă pe înghețată și tort, în timp ce folosea telefonul tatălui