Antena Meniu Search
x

Foto Un băieţel de şapte ani, sfâșiat de câinele familiei, în timp ce se juca în curte. Animalul fusese salvat de pe marginea drumului, în SUA: ''Lumina lui va schimba lumea''

Un copilaş de șapte ani a fost ucis de câinele familiei, în timp ce se juca în curtea casei sale din Oklahoma. Animalul fusese salvat recent.

de Redactia Observator

la 26.10.2021, 13:51

Un băieţel de şapte ani, sfâșiat de câinele familiei, în timp ce se juca în curte
Un băieţel de şapte ani, sfâșiat de câinele familiei, în timp ce se juca în curte - GoFundMe; Hannah Markley

Micuţul James McNeelis se juca în afara casei cu animalul de companie, în seara zilei de 20 octombrie, când a dispărut brusc. După ce nu a răspuns atunci când a fost chemat să vină acasă la cină, familia îngrijorată a sunat la 911. La ora 19:35 în acea seară, trupul lui James a fost găsit de tatăl său, Michael McNeelis.

''Am auzit țipetele zdrobitoare de Nu!'', a spus un vecin. Băiatul a fost declarat apoi mort la fața locului, notează Daily Mail

Câinele este acum ținut într-o unitate de control al animalelor, dar nu este clar dacă va fi eutanasiat. Biroul Sheriff County Creek lucrează împreună cu Biroul de examinare medicală din Oklahoma pentru a investiga evenimentul.

Câinele fusese salvat recent de pe marginea drumului

Pe acelaşi subiect

Familia a salvat câinele cu doar trei săptămâni înainte, după ce a fost ''aruncat pe marginea drumului''. Părinţii au spus că animalul, un amestec de corgi și câine ciobanesc Shetland, nu a dat semne de agresivitate. Tatăl lui James și-a împărtășit durerea pe Facebook: ''Era atât de plin de viață și lumină și avea de gând să schimbe lumea. Și încă mai este. Lumina lui va schimba lumea. Ne simțim singuri și pierduți fără el și facem tot ce putem, dar este greu. Totul doare fără băiețelul meu aproape''.

Vecina Shannon Edinson a spus pentru KOTV că îşi sărbătorea ziua de naștere pe verandă când a auzit țipete venind dinspre casa lui James: ''Știam că ceva nu este în regulă. Ca mamă, știi acel țipăt. Dacă cineva a auzit vreodată acel țipăt, știi acel țipăt. Ceva a fost catastrofal, în neregulă".

O pagină GoFundMe a fost creată de mama lui James, Hannah Markley.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Un băieţel de şapte ani, sfâșiat de câinele familiei, în timp ce se juca în curte. Animalul fusese salvat de pe marginea drumului, în SUA: ''Lumina lui va schimba lumea''