Antena Meniu Search
x

Un bărbat a fost arestat, după ce a fost surprins în timp ce tatua un minor într-un fast food din SUA

Un bărbat în vârstă de 29 de ai a tatuat în mod ileal un minor într-un fast food din Carolina de Sud. Brandon Presha, în vârstă de 29 de ani, a fost arestat anul trecut, după ce poliției a primit un videoclip cu minorul care era tatuat în incinta restaurantului.

de Redactia Observator

la 23.11.2022, 18:59

Nu era prima dată când bărbatul era arestat la acel fast food
Un bărbat a fost arestat, după ce a fost surprins în timp ce tatua un minor într-un fast food din SUA - Twitter / Cody Alcorn

Brandon Presha, în vârstă de 29 de ani, a fost arestat anul trecut, după ce poliției a primit un videoclip în care tatua un minor și a pledat vinovat pentru faptele sale. El a fost prins după ce s-a format o coadă la drive-thru, iar unul din clienți care a intrat în restaurant și a văzut ce se întamplă a anunțat autoritățile. Incidentul a avut loc în orașul Laurens, Carolina de Sud, relatează Mirror

Femeia, care a crezut inițial că bărbatul lucra la acel fast food, s-a plâns de faptul că în loc să se ocupe de comenzile clieților, bărbatul îi făcea un tatuaj unui minor. Ulterior, lanțul de restaurante fast food a confirmat că Brandon nu a lucrat niciodată în acel loc.

Nu era prima dată când bărbatul a comis o infracțiune în același local

După ce a devenit virală, filmarea a fost trimisă poliției, ceea ce a dus la arestarea lui Brandon. El a fost condamnat pentru că a tatuat un minor, dar și pentru că nu avea licență pentru a face acest lucru. Deși se confruntă cu nouă luni de arest preventiv, judecătorul a suspendat pedeapsa de închisoare și l-a condamnat la 18 luni cu suspendare.

În mod bizar, nu era prima dată când bărbatul era arestat în acel fast food. În octombrie 2020, el a fost arestat pentru că ar fi înjunghiat un bărbat, după ce s-au certat în baia localului. Iubita lui Brandon lucra acolo în acel moment.

El a pledat vinovat de agresiune și a fost condamnat la trei ani de închisoare. Cu toate acestea, un judecător i-a suspendat pedeapsa. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Un bărbat a fost arestat, după ce a fost surprins în timp ce tatua un minor într-un fast food din SUA