Antena Meniu Search
x

Un chinez ajunge după gratii pentru că a speriat de moarte găinile vecinului. Câţi bani va plăti despăgubire

Un bărbat pe nume Gu din China a fost condamnat săptămâna aceasta la închisoare după ce a speriat până la moarte 1.100 de găini care aparțineau unui vecin cu care se certa, relatează CNN.

de Aura Trif

la 09.04.2023, 15:11

- Shutterstock

Bărbatul care a ucis găinile avea un conflict cu vecinul său, pe nume Zhong, încă de anul trecut. Zhong a tăiat mai mulţi copaci din curtea bărbatului fără permisiunea acestuia. Tribunalul din Hengyang, provincia Hunan din China a susţinut că Gu a răspuns acestor fapte furișându-se în ferma de pui în timpul nopții de mai multe ori. Bărbatul a folosit o lanternă pentru a panica găinile, iar în timp ce păsările se înghesuiau într-un colț de frică, sute dintre ele au murit zdrobite.

Bărbatul a speriat până la moarte 1.100 de găini 

Gu a pătruns de două ori în proprietatea vecinului său. Prima dată a provocat o sperietură în care au murit 500 de găini. El a fost reținut de poliție, forțat să plătească lui Zhong o despăgubire de aproximativ 400 de dolari. Dar nu s-a oprit aici și s-a întors şi a doua oară, ucigând de data aceasta 640 de pui.

Autoritățile chineze au spus că cele 1.100 de găini moarte au fost estimate a avea o valoare totală de peste 2000 de dolari.

Instanța i-a ordonat lui Gu să execute 6 luni de închisoare şi un an de probă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Un chinez ajunge după gratii pentru că a speriat de moarte găinile vecinului. Câţi bani va plăti despăgubire