Antena Meniu Search
x

Foto Un soţ criminal a fugit pe motocicletă, cu capul femeii ucise într-un sac. Îşi suspecta soţia că are un amant cambodgian

Detaliile unei crime înfiorătoare ies la iveală, lăsându-i în stare de şoc pe localnicii unui oraş din Cambodgia. Orbit de gelozie, un tânăr de 27 de ani şi-a ucis cu bestialitate soţia, pe care a decapitat-o, fugind apoi într-o goană nebună pe motocicletă, cu capul ei într-un sac. În faţa anchetatorilor, acesta a recunoscut oribila faptă, urmând să afle curând sentinţa. Informaţii cu puternic impact emoţional.

de Redactia Observator

la 31.05.2022, 16:04

La doar 27 de ani, Phuong Ratha are mâinile pătate de sângele tinerei sale soţii, pe care a măcelărit-o fără milă. Convins că femeia de 23 de ani se întâlneşte în secret cu un alt bărbat, soţul orbit de gelozie a atacat-o cu cruzime pe Ly Srey Nouch, fără să ţină cont de nimic, nici măcar de soarta copilaşului lor de doar 12 luni. Crima s-a petrecut vineri, în locuinţa familiei din Phnom Penh, Cambodgia, iar detaliile înfiorătoare ies la iveală pe măsură ce ancheta scoate adevărul la iveală.

Şi-a decapitat soţia, apoi a fugit cu capul ei într-un sac

Potrivit Daily Mail, bărbatul i-a spintecat gâtul soţiei cu un satâr pentru tranşat carnea, în toiul unui scandal monstru. Iar după ce a săvârşit crima, Phuong Ratha s-a hotărât că merită să încerce să ascundă totul. Aşa că a pus capul tinerei într-un sac şi s-a urcat pe motocicletă, pornind într-o goană nebună pentru a scăpa de dovezi. I-a abandonat craniul pe un câmp din apropierea localităţii, însă nu a scăpat basma curată, aşa cum probabil spera. Un vecin îngrijorat de cearta care l-a trezit în toiul nopţii a vizitat casa celor doi soţi, suspectând că ceva nu e în regulă. Phan Sreyphet, în vârstă de 48 de ani, a găsit rămăşiţele trupului însângerat pe podeaua din bucătărie, întrucât agresorul nu apucase să ascundă întregul cadavru.

Poliţia a început imediat ancheta, bărbatul fiind arestat a doua zi, în oraşul său natal, situat la aproximativ 60 de kilometri distanţă de locul crimei. Acesta le-a mărturisit oamenilor legii că şi-a decapitat nevasta într-un acces de gelozie, dar şi că a încercat să scape de pedeapsă. "Eram furios, simţeam că se poartă diferit. Înainte, nu am lovit-o niciodată. Am folosit un cuţit ca să-i tai gâtul", le-a povestit el poliţiştilor. 

Vecinii spun că gelozia îi luase minţile bărbatului

Cuplul se mutase în locuinţa din capitala Cambodgiei în luna februarie, încercând să-şi pună viaţa pe picioare alături de fiul lor. Vecinii susţin că bărbatul era "violent" şi "abuziv", ţipând deseori la femeia care i-a devenit, în cele din urmă, victimă. Ar fi fost auzit reproşându-i că se întâlneşte cu un amant şi că vorbeşte cu iubitul ei secret la telefon. "Era foarte gelos. Eram îngrijorat pentru soţie şi îi verificam uneori, seara", spune vecinul care a descoperit cadavrul. Potrivit unui raport publicat de poliţie, nu există niciun alt suspect în acest dosar, iar pedeapsa va fi stabilită în urma unui proces. Criminalul va rămâne după gratii până la pronunţarea sentinţei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Un soţ criminal a fugit pe motocicletă, cu capul femeii ucise într-un sac. Îşi suspecta soţia că are un amant cambodgian