Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un bărbat şi-a ucis soția, apoi i-a aruncat cadavrul într-o pădure, sub privirile fiicei lor. Bărbatul din Columbia a fost arestat pentru 28 de ani

Un bărbat de origine chineză din Columbia, care şi-a omorât soţia, apoi i-a aruncat cadavrul. a fost condamnat la 28 de ani de închisoare pentru omor. La întreaga scenă a participat şi copilul celor doi, pe care bărbatul l-a luat cu el în maşină atunci când a mers să ascundă trupul neînsufleţit al femeii.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 13.02.2022, 16:29

Mutarea din China în Statele Unite ar fi trebuit să fie începutul unei aventuri fantastice pentru doi tineri. Mengqi Ji, în vârstă de 28 de ani, s-a mutat din Shanghai pentru a finaliza un master în inginerie la Universitatea din Missouri. Ulterior, s-a angajat la o companie din Columbia care se ocupa cu realizarea produselor dentare, iar cursul vieii sale lua deja o altă direcţie.  În timp ce lucra la respectiva companie, a devenit supervizorul lui Joseph Elledge. La început relaia lor a fost doar de prietenie şi colegialitate, dar un an mai tîrziu, în 2016 au început să se întâlnească, iar după câteva luni au mers la familia tinerei în China, iar el le-a cerut părinilor ei mâna fiicei lor, scrie The Mirror.

După ce a cerut în căsătorie la Rock Bridge State Park, cuplul s-a căsătorit în 2017, iar Columbia, Missouri, a devenit noua lor casă. Aveau planuri pentru o familie mare și au avut primul copil, o fiică, în octombrie 2018. Mengqi, care fusese întotdeauna cunoscută pentru că este independentă, a intrat fericită în viața de gospodină, iar părinții ei au călătorit din China și s-au mutat cu fiica lor și Elledge în primele luni de viață ale bebelușului. 

Brusc, între ei doi soi au apărut primele tensiuni. Mengqi a vrut ca fetița ei să fie crescută cu influența culturii chineze. Elledge spusese întotdeauna că îmbrățișează dorințele lui Mengqi, dar cu socrii săi în casă, a devenit clar că îi era greu. Părinții lui Mengqi i-au vorbit bebelușului în chineză, iar acest lucru a provocat certuri. Elledge a început să-i acuze că intervine mult prea mult, dar și soția lui a suportat greul frustrărilor sale. Elledge chiar a început să scrie despre „defectele” lui Mengqi în jurnalul său și i-a dat titlul „nemulțumiri”. 

Femeia a murit din cauza unei lovituri la cap

Pe acelaşi subiect

Cuplul a început să se certe despre orice, de la cât de des era Mengqi pe telefonul ei, până la cât de tare își juca Elledge jocurile video. Au existat lupte pentru treburile casnice și dezacorduri cu privire la cât de mult ar trebui să învețe fiica lor din limba chineză.

Pe 11 octombrie 2019, Elledge a raportat dispariția lui Mengqi. Le-a spus polițiştilor că s-au certat cu o noapte înainte și după aceea că s-au pus la somn amândoi. El a susținut că, atunci când s-a trezit, soția lui nu mai era. Oamenii legii au început o serie de căutări amănunțite care aveau să continue luni de zile, dar nu a existat niciun indiciu care să ofere un semn despre Mengqi. Își adora fiica și o alăpta în momentul dispariiei, iar asta era de neconceput că ar fi părăsit-o de bunăvoie. Cei dragi ei erau convinși că trebuie să i se fi întâmplat ceva rău. După ce a descoperit că Elledge și Mengqi se certau adesea, poliția l-a interogat ore în șir. În urma acestor conversații, ei au efectuat căutări ample în apropierea unui râu din localitate. Cu un jurnal plin de „nemulțumirile” sale în legătură cu soția sa, Elledge era acum principalul suspect al poliției.

Bărbatul a continuat să insiste că nu are nimic de-a face cu dispariția lui Mengqi. El a spus că a surprins-o trimițând mesaje unui bărbat din China. Se presupune că își trimiteau reciproc conversații explicite sexual pe o platformă digitală. Elledge a concluzionat că soția lui l-a abandonat pe el și pe copilul lor pentru a se întoarce în China pentru a continua aventura. A fost însă o acuzație ridicolă. Săptămâni mai târziu, Elledge a fost arestat din cauza neglijenței copilului. Înainte de dispariția ei, Mengqi trimisese unei alte persoane fotografii cu vânătăi pe corpul fiicei lor, cauzate de loviturile lui Elledge. Acea persoană s-a prezentat cu ele la poliie și Elledge a fost acuzată de punerea în pericol a copilului și abuzul asupra unui copil.

Trupul neînsuflețit a fost găsit într-o pădure

Poliția a spus clar că nu credea că Mengqi era încă în viață și l-a numit pe Elledge principalul suspect în cazul posibilului crimă al soției sale. El a fost reținut în închisoare, în timp ce părinții lui Mengqi au cerut custodia nepoatei lor. În februarie 2020, Elledge a fost acuzat de crimă de gradul I, dar încă nu a existat un cadavru. Va mai dura încă un an până când un excursionist va găsi rămășițele descompuse ale lui Mengqi, în martie 2021. Se aflau într-o zonă îndepărtată din Rock Bridge State Park, la doar câiva kilometri de casă.  La proces, în noiembrie 2021, Elledge a pledat nevinovat pentru crima de gradul întâi. Avocatul său a recunoscut că Elledge și-a ucis soția, dar a spus că a fost un accident tragic.

Ei au susținut că s-au certat din cauza „mesajelor explicite” pe care Mengqi le-a trimis altui bărbat într-o aplicație chineză. El o împinsese, făcând-o să se lovească de cap. După aceea, Mengqi se ridicase și se culcase, dar murise în timpul nopții. Apărarea a spus că Mengqi a murit din cauza unui hematom subdural, o acumulare de sânge pe creier. Coastele i-au fost rupte, dar a fost dificil de stabilit dacă asta a fost făcut de animale, după ce cadavrul ei a fost dus în pădure.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Un bărbat şi-a ucis soția, apoi i-a aruncat cadavrul într-o pădure, sub privirile fiicei lor. Bărbatul din Columbia a fost arestat pentru 28 de ani