Antena Meniu Search
x

Un bebeluș, printre supraviețuitorii masacrului din Philadelphia. Mama acestuia era însărcinată cu el în momentul atacului

Medicii au reușit să salveze viața bebelușului unei femei însărcinate care a fost rănită în atacul armat care a avut loc în cartierul  Port Richmond din Philadelphia, Pennsylvania, într-unul dintre cele mai recente incidente violente din oraș. Poliția nu a oferit încă informații despre identitatea femeii sau cât de avansată a fost sarcina sa. Cu toate acestea, medicii de la Temple University Hospital au reușit să salveze viața micuțului, notează Newsweek.

de Adrian Popovici

la 05.06.2022, 17:05

În ultima perioadă, în Philadelphia, au fost înregistrate mai multe atacuri armate soldate cu victime.
Primele informații arată că cel puțin trei persoane și-au pierdut viața în acest atac. - Profimedia

Atacul a avut loc în jurul orei locale 1 dimineața, iar polițiștii care au ajuns la fața locului au ajuns la concluzia că atacatorul a părăsit zona într-o mașină. În acest moment, oamenii legii nu au oferit informații despre atacator sau dacă au reținut unul sau mai mulți suspecți.

Pennsylvania, sub un val de violențe armate

Presa din Statele Unite ale Americii atrage atenția asupra faptului că atacul care a avut loc în Philadelphia în urmă cu câteva ore vine ca urmare a unui val de violențe armate din ultima perioadă. Un astfel de incident a avut loc pe 30 mai, în timpul Memorial Day, care a dus la moartea a două femei, una dintre ele însărcinată. Din nefericire, în acest caz, medicii nu au mai reușit să îi salveze viața micuțului.

Cu doar o zi înainte, pe 29 mai, un băiat de 10 ani, alături de tatăl sau și-au pierdut viața într-o mașină parcată chiar în afara casei lor. Cei doi au fost loviți de aproximativ 13 gloanțe și au fost transportați la spitale diferite, acolo unde medicii le-au declarat decesul.

O altă tragedie similară a implicat un copil de doar un an, victima unui atac armat dintr-o mașină. Tragedia a avut loc pe 29 mai și, din nefericire, cadrele medicale au declarat moartea micuțului chiar la fața locului.

Trebuie subliniat și faptul că, acest atac care a avut loc în cartierul  Port Richmond din Philadelphia vine într-o perioadă tensionată pentru publicul și autoritățile din Statele Unite ale Americii, încă marcate de masacrul de la școala Uvalde din Texas.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Un bebeluș, printre supraviețuitorii masacrului din Philadelphia. Mama acestuia era însărcinată cu el în momentul atacului