Antena Meniu Search
x

Un nou masacru în Texas. Un pușcăriaș evadat a ucis cu sânge rece un bunic și pe nepoții acestuia

Sute de persoane s-au întâlnit pe un teren de sport din Houston, Texas pentru a-i comemora pe Mark Collins, în vârstă de 66 de ani, și pe cei patru nepoți ai săi: Waylon de 18 ani, Carson, 16 de ani și Hudson de 11 ani și vărul lor, Bryson Collins de 11 ani. Aceștia au murit după ce au fost atacați de un deținut evadat, care avea legături cu cartelurile mexicane, notează CNN.

de Adrian Popovici

la 05.06.2022, 16:00

Sute de persoane s-au adunat pentru a comemora moartea celor cinci.
Bunicul și cei patru nepoți au fost ucis de un bărbat care a evadat. - Arhiva familie Collins

Mark Collins și-a adus nepoții la ferma sa din nord-vestul orașului Houston joi pentru ceea ce părea visul unui băiat din Sud: să tragă cu armele de foc, să se plimbe cu barca și să pescuiască. În timp ce Collins știa că autoritățile căutau în zonă un criminal condamnat care a fugit dintr-un autobuz de închisoare cu trei săptămâni mai devreme, nu știa că acesta a jefuit o casă lângă fermă, potrivit prietenului de familie David Crain.

Pastorul familiei, Steve Bezner, a vorbit despre Mark Collins și nepoții săi, numindu-i "o familie uimitoare", care era "unită și de o credință profundă".

Waylon Collins a absolvit Liceul Tomball cu doar câteva zile înainte de moartea sa, notează presa locală.

"Pierderea unui elevi, din orice motiv, este sfâșietoare, dar pierderea a patru elevi într-un mod atât de tragic este chinuitoare", a declarat Martha Salazar-Zamora, inspector al districtului școlar Tomball. "Gândurile și rugăciunile noastre sunt alături de familia și prietenii acestor iubiți elevi."

Pe acelaşi subiect

Suspectul era un ucigaș evadat din închisoare

Lopez a fost afiliat cu o bandă de închisoare puternică și violentă cunoscută sub numele de Mafia Mexicană și avea legături cu San Antonio și zona Rio Grande Valley, potrivit departamentului de siguranță publică al statului Texas.

Pe 12 mai, cu trei săptămâni înainte de tragedia de joi, Lopez a reușit să-și scoată cătușele și să se târască dintr-o zonă închisă a unui autobuz care îl transporta dintr-o închisoare de stat din Texas din Gatesville într-una din Huntsville pentru o programare medicală. El l-a atacat pe șoferul de autobuz și fugit în pădurile din comitatul Leon, o zonă rurală între Houston și Dallas.

Crain a declarat că anchetatorii au stabilit că Lopez a intrat pe o proprietate învecinată fermei Collins luni. Crain nu este sigur că prietenul său Mark a primit aceste informații înainte de a-și aduce nepoții la fermă joi dimineața. Evadatul a rămas în libertate vineri după-amiază, la mai mult de o zi după evadare, iar autoritățile au oferit 15,000 de dolari pentru informații care ar fi putut duce la capturarea sa.

Când Mark Collins nu a răspuns la apelurile unui alt membru al familiei, aceasta a sunat la poliție și i-a rugat să verifice ferma. Ofițerii au mers și au găsit cadavrele celor patru copii și pe cel al bunicul lor, dar și că camioneta lor lipsea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » Un nou masacru în Texas. Un pușcăriaș evadat a ucis cu sânge rece un bunic și pe nepoții acestuia