Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un cuplu de italieni a dat o ţeapă de 8.000 de euro la propria nuntă. Au falimentat un restaurant şi sunt acum căutaţi internaţional

Un cuplu de italieni a dispărut a două zi după nunta lor și au lăsat proprietarului cu o gaură de 8.000 de euro după ce n-au plătit niciun ban pentru serviciile sălii de evenimente. Au fugit a doua zi din ţară iar acum poliţia e pe urmele lor.

de Redactia Observator

la 03.10.2023, 19:37

Moreno Priorietti și Andrae Svenja au fugit din ţară după ce s-au căsătorit în august anul trecut, la un restaurant exclusivist, unde au invitat 80 de oameni. Când proprietarul s-a dus să-și încaseze factura, a constatat spre disperarea sa că cei doi nu numai că au părăsit orașul, ci au fugit din țară, relatează Daily Mail.

Acum, proprietarul Enzo Fabrizi este hotărât să recupereze banii, spunând că dacă cuplul nu îi trimite ceea ce îi datorează, l-ar putea fali. Avocatul Lugi Tozzi, care îl reprezintă pe proprietar, a declarat: „A fost depusă o plângere oficială la poliția locală. Problema este acum în mâinile lor și ar fi în interesul cuplului să se predea autorităților sau mai bine să plătească datoria restante. Clientul meu este pregătit să renunțe la acțiune odată ce factura este achitată și, prin urmare, să evite orice acțiune prelungită în justiție”.

Au fost de încredere până la proba contrară

„Am avut corespondență cu ei până acum câteva săptămâni și au tot spus că vor plăti, dar apoi nu au ajuns bani. După un timp, solicitările pe care le-am trimis pentru a achita factura au rămas fără răspuns și apoi am observat că amândoi și-au șters profilurile de pe Facebook. Pentru un loc mic ca al meu, 8.000 de euro reprezintă o sumă considerabilă de bani și trebuie să am aceşti bani, deoarece am furnizori de plătit și alte cheltuieli generale. Tot ceea ce știu este că era prieten cu un prieten și a lucrat ca mecanic la nivel local, iar soția lui este germană, dar locuiesc în Italia de câțiva ani. Ultimul lucru pe care l-am auzit este că au plecat în Germania, dar nu am cum să-i urmăresc. Nici măcar telefonul nu le mai funcționează”, a declarat patronul.

Pe acelaşi subiect

Mirii, împreună cu părinții mirelui, vizitaseră Ristorante La Rotonda cu șapte luni înainte de ziua cea mare, degustând diferitele meniuri oferite. Optând pentru pește, aceștia au plătit un avans de 3.300 de euro și s-au înțeles să achite nota finală, care a însumat 8.800 de euro în total după nuntă, cu termen stabilit pentru miercuri după eveniment.

Cei doi au dispărut din ţară următoare zi după nuntă

Cuplul a schimbat cu bucurie jurămintele în fața prietenilor și familiei lor într-o ceremonie civilă, oficiată de un preot venit din Germania. Cei 80 de oaspeți s-au bucurat de meniul cu pește și de băuturi. Cu toate acestea, mirele nu a plătit a doua zi după nuntă și când a sosit termenul oficial de miercuri, proaspeții căsătoriți nu au fost de găsit nicăieri. Patronul l-a așteptat pe mire să apară la locație până seara târziu și chiar a încercat să-l sune, dar nu a primit niciun răspuns.

După ce a vizitat adresa locală a mirelui și a vorbit cu vecinii, proprietarul a descoperit că cuplul a dispărut de a doua zi după nuntă. Acest lucru l-a determinat să contacteze poliția locală, care a reușit să urmărească mișcările mirilor.

„Nu s-a întâmplat niciodată în toţi aceşti ani, cel mult cineva a întârziat, dar nu s-a întâmplat niciodată ca soții să dispară fără să fii plătit factura pentru eveniment”, a declarat Enzo Fabrizi.

Rapoartele locale spun că poliția investighează locul unde se află cuplul, iar Priorietti este acum căutat pentru insolvență frauduloasă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Un cuplu de italieni a dat o ţeapă de 8.000 de euro la propria nuntă. Au falimentat un restaurant şi sunt acum căutaţi internaţional