Antena Meniu Search
x

Un curier din UK și-a ucis soția, apoi a ars cadavrul și a dat vina fiul său. Bărbatul, inspirat de un serial celebru

Caz șocant în UK. Un curier și-a înjunghiat soția până la moarte, apoi i-a ars cadavrul și a dat vina fiul său pentru crima oribilă. Bărbatul spune că a fost inspirat de un serial celebru.

de Redactia Observator

la 16.10.2023, 21:01

Un curier din UK și-a ucis soția, apoi a ars cadavrul și a dat vina fiul său. Bărbatul, inspirat de un serial celebru de pe Netflix
Un curier din UK și-a ucis soția, apoi a ars cadavrul și a dat vina fiul său. Bărbatul, inspirat de un serial celebru de pe Netflix - Profimedia (poză ilustrativă)

Amidu Koroma, în vârstă de 48 de ani, a fost condamnat la închisoare pe viață după ce și-a înjunghiat brutal soția, Mariam Kamara, în vârstă de 46 de ani până când aceasta și-a dat ultima suflare. Apoi, în încercarea de a scăpa de cadavru, i-a dat foc, potrivit Mirror.

Pompierii au ajuns rapid la casa din din Brixton, sud-vestul Londrei, după ce Amidu a reușit să iasă din casa în flăcări alături de fiul său. Când au intrat în casă, pompierii au găsit cadavrul femeii carbonziat, într-un dormitor de la etaj. Când Amidu a fost interogat de polițiști, acesta avea arsuri la picior și mirosea puternic a benzină. El a susținut că fiul său, în vârstă de 19 ani, era tulburat și și-a ucis mama în timp ce refăcea o scenă din serialul de la Netflix „You”. 

Și-a ucis soția, i-a dat foc apoi a dat vina pe propriul fiu

Rezultatele post-mortem au arătat că femeia era moartă în momentul incendierii, fiind înjunghiată de mai multe ori în gât și piept. În podul casei au fost găsite mai multe sticle cu benzină, cu o pâlnie de metal, dar și sângele femeii pe o balustradă.

Pe acelaşi subiect

Mama mea a fost cea mai bună persoană din viața mea și a fost mereu acolo. Relația noastră a devenit mai puternică. De obicei mergeam în vacanță în fiecare an până la 14 ani”, a spus tânărul despre mama lui.

El și-a descris-o mama drept „persoana numărul unu din viața mea” și a spus că a fost „cea mai bună prietenă a lui”.

Koroma a negat acuzațiile, dar a fost condamnat pentru crimă și incendiere. A fost condamnat la închisoare pe viață și a fost obligat să execute o pedeapsă de cel puțin 29 de ani de închisoare până să poată contesta decizia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » Un curier din UK și-a ucis soția, apoi a ars cadavrul și a dat vina fiul său. Bărbatul, inspirat de un serial celebru