Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Un român din Germania arată ce poți cumpăra cu 126 € dintr-un magazin românesc. Reacția conaționalilor: "E jaf la drumul mare"

Un tânăr român stabilit în Germania a postat un filmuleț pe TikTok în care le arată urmăritorilor săi ce și-a cumpărat dintr-un magazin românesc cu 126 de euro. Românii nu au ezitat să răspundă și spun că, pentru ceea ce a cumpărat, prețul nu este deloc unul mare. 

de Redactia Observator

la 14.09.2024 , 11:20

Un român din Germania arată ce poți cumpăra cu 126 € dintr-un magazin românesc Un român din Germania arată ce poți cumpăra cu 126 € dintr-un magazin românesc - TikTok / catalingaton

Un român din Germania a publicat un videoclip pe TikTok în care arată ce a cumpărat cu 126 de euro dintr-un magazin românesc.

„Tocmai ce am venit de la cumpărături și vreau să vă arăt pe ce am dat eu 126 de euro din magazinul românesc. Două sticle de suc Frutti Fresh, patru pungi de pufuleți Lotto clasic, niște prăjiturele rom, un cozonac, un orez, două cutii de smântână, niște crenvurști de pui, niște costiță de porc afumată, o găletușă de castraveți murați, două pateuri, patru conserve de fasole, parizer vărsat, în jur de 500 de grame, încă o conservă de fasole, iar niște costiță afumată, telemea de oaie, încă un orez, o bucată de slănină, încă un pateu, boia, muștar, brânză de burduf, corn cu ciocolată, un salam, 3 pateuri, încă o conservă, două bucăți brânză topită și o cutie de sare. Cum vi se pare prețul? Mult sau puțin?”, întreabă românul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Articolul continuă după reclamă
Pe acelaşi subiect

Românii au comentat imediat la postarea tânărului. Mulți spun că prețul este unul decent pentru ceea ce a cumpărat și că, în țările în care sunt ei stabiliți, Spania, Italia, Franța, Portugalia, prețurile sunt mult mai mari. Alții spun că prețul este destul de mare pentru ceea ce a cumpărat.

Reacția românilor

„Prețul este foarte bun. Eu, în Anglia, plătesc pe puțin 250 de lire pentru cât ai cumpărat tu.”

„Nu e mult prețul în Italia, e mai scump la magazinul românesc.”

„Pentru tot ce ai luat tu, eu plăteam peste 200 € în Franța, la magazinul românesc.”

„Ai plătit bine; sincer, nu ai dat mult.”

„Ai luat destul... în Italia e mult mai scump.”

„Nu ai dat mult. Aici, în Portugalia, este mai scump.”

„În Belgia este mai scump.”

„E foarte scump și eu am cumpărat, au niște prețuri care te dor la cap, nu alta. Prea exagerat, zic eu.”

„Am calculat și, mai mult sau mai puțin, în Spania plătim cam 100.”

„În România, 100 de euro ar fi maxim, am calculat cu aproximație.”

„Prețurile sunt bune. În Austria nu cumperi mare lucru cu această sumă.”

„Eu sunt din Genova. La magazinul românesc, dacă te duci, e jaf la drumul mare; toate preparatele sar de 11 euro pe kilogram, brânza 17 euro și așa mai departe. Deci, tu ai luat bine”, au fost doar câteva din zecile de comentarii lăsate la postarea tânărului.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Mapamond » Un român din Germania arată ce poți cumpăra cu 126 € dintr-un magazin românesc. Reacția conaționalilor: "E jaf la drumul mare"