Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Român din Italia, condamnat la doar 3 ani de închisoare, după ce a condus beat și și-a ucis prietenul. Fugise după accident, deși în mașină era și iubita lui

Un român din Italia a fost condamnat la doar trei ani de închisoare după ce a condus beat și și-a ucis prietenul cu care se afla în mașină. 

de Redactia Observator

la 13.09.2024 , 09:05

Român din Italia, condamnat la doar 3 ani de închisoare, după ce a condus beat și și-a ucis prietenul. Fugise după accident, deși în mașină era și iubita lui
Român din Italia, condamnat la doar 3 ani de închisoare, după ce a condus beat și și-a ucis prietenul. Fugise după accident, deși în mașină era și iubita lui - il Resto del Carlino

Tragedia a avut loc în jurul miezului nopții, între o vineri și sâmbătă, la intersecția dintre via San Vitale și via Sentierone. Românul se afla la volanul unei Toyota Yaris, alături de iubita lui și un prieten.

Bărbatul de 36 de ani se urcase la volan cu o alcoolemie de patru ori mai mare decât limita legală. După ce a pierdut controlul mașinii într-un sens giratoriu, a rupt un gard viu și s-a răsturnat cu mașina, potrivit Il Resto del Carlino.

Și-a ucis prietenul, apoi a fugit de la locul accidentului

Articolul continuă după reclamă

Prietenul lui, Danilo Filomeno, 58 de ani, care se afla pe bancheta din spate, a murit pe loc. Iubita românului, care stătea pe locul din dreapta, a fost rănită. În mod șocant, românul de 36 de ani a fugit imediat de la locul accidentului și i-a părăsit pe cei doi acolo. 

Pentru acel accident rutier, care a avut loc pe 13 ianuarie în Godo di Russi, românul a pledat ieri vinovat și a fost condamnat la 3 ani și 2 luni, pedeapsa minimă pentru un accident rutier soldat cu moarte.

În timpul interogatoriului românul de 36 de ani a recunoscut că era beat, explicând că apoi a fugit pentru că suferea de un fel de atac de panică și că a aflat din închisoare că prietenul său a murit. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Ştiri externe » Român din Italia, condamnat la doar 3 ani de închisoare, după ce a condus beat și și-a ucis prietenul. Fugise după accident, deși în mașină era și iubita lui