Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un supermodel a murit din cauze necunoscute la doar 38 de ani. Englezoaica a devenit celebră în urma relaţiei cu fotbalistul Raheem Sterling

Fotomodelul Tabby Brown a murit la doar 38 de ani, au anunţat managerii săi. Cauza decesului este încă necunoscută. Aceasta era cunoscută pentru apariţiile în reviste şi după ce a participat la o emisiune cunoscută de dating în UK.

de Redactia Observator

la 17.10.2023, 16:31

Fosta vedetă Playboy avuse în trecut relaţii cu fotbaliştii Raheem Sterling și Mario Balotelli și a apărut și la emisiunea „Burlaciţa” din UK. De asemenea, a fost model pentru Cosmopolitan și ELLE și a apărut în reclame pentru mărci precum Canon, Virgin Atlantic, AX și Lynx.

Tabby, care avea o diplomă de master în marketing, și-a făcut un nume în industria muzicală, apărând în videoclipuri pentru Snoop Dogg, B.O.B și Dizzee Rascal. Cauza morții ei nu a fost anunțată, dar vestea tristă a fost confirmată de managerul ei.

Omagiile au inundat pe internet

„Ce luminoasă erai, exteriorul tău se potrivea cu interiorul tău, atât de frumos. Sunt cu adevărat șocat și întristat că ai plecat. Odihnește-te în pace veșnică, Tabby”. Fostul star din The Only Way Is Essex, Vas J Morgan, a scris: „Inima mea este frântă”, a scris muzicianul NayNay.

Aceasta s-ar fi întâlnit cu Balotelli la un club de noapte în 2011, înainte de a-și găsi dragostea. Cu toate acestea, iubirea lor a fost de scurtă durată și s-au despărțit 7 luni mai târziu. Mai târziu, a fost văzută cu atacantul Chelsea Raheem Sterling în 2016. În timp ce atât Sterling, cât și Tabby au păstrat tăcerea despre relația lor, ea a vorbit anterior cu Mirror despre viața ei amoroasă cu Balotelli.

„M-am îndrăgostit cu adevărat de Mario. Mi-a spus că vrea să ne stabilim și să avem o familie. Apoi am aflat că avea un copil cu fosta sa, au fost constante povești despre el petrecând cu alte femei și toate textele «ea este doar o prietenă». Așa că am încheiat-o în noiembrie. Lui Mario nu i-a venit să creadă și s-a gândit că mă poate convinge să mă întorc la el. Când și-a dat seama că nu îi mai dau nicio şansă a reacţionat foarte rău. Dar asta pentru că Mario nu a mai fost părăsit niciodată de o femeie până acum. Este obișnuit să obțină exact ceea ce își dorește”, a spus ea în 2013.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » Un supermodel a murit din cauze necunoscute la doar 38 de ani. Englezoaica a devenit celebră în urma relaţiei cu fotbalistul Raheem Sterling