Antena Meniu Search
x

Video Un tânăr a zburat 2.000 km până în Ibiza, pentru o halbă de bere. Excursia l-a costat mai puţin decât un bax cu 12 doze din supermarket

Un tânăr "însetat" de bere, dar şi de aventură, a preferat să zboare până în Ibiza ca să savureze o halbă, întreaga călătorie fiind la un preţ mai mic decât cel al unui bax cu 12 doze în Londra. Bărbatul în vârstă de 22 de ani a sărit în avion şi a fimat întreaga călătorie, pentru urmăritorii de pe TikTok. Nu a regretat deloc excursia spontană în Spania.

de Redactia Observator

la 04.04.2023, 16:43

Preţurile au luat-o razna în multe părţi ale lumii, lucru care a dat naştere la fel de fel de "experimente" pe reţelele de socializare. De exemplu, un tânăr de 22 de ani din Marea Britanie a pus la cale un drum în Ibiza, doar ca să-şi ia o halbă de bere. Zborul de peste 2.000 de kilometri nu i s-a părut un sacrificiu prea mare. Mai ales că a filmat întreaga excursie pentru urmăritorii săi de pe TikTok. 

Experimentul, filmat şi postat pe TikTok

Callum Ryan a povestit că "şi-a dat singur o provocare" şi a reuşit să călătorească în Ibiza cu un singur scop: să savureze o halbă de bere la un preţ mai mic decât l-ar costa un bax întreg, în Londra. Cu bugetul stabilit de acasă, tânărul de 22 de ani era hotărât să nu dea niciun ban în plus. Înainte să plece, intrase într-un supermarket londonez, unde o ladă cu 12 doze de bere costa 17 euro. 

A avut noroc şi a găsit un zbor pe ultima sută de metri. Potrivit Mirror, nu a dat pe biletul de avion mai mult de 11 euro. Aşa că a pornit în aventură, ajungând însetat pe insula însorită din Spania.

Pe acelaşi subiect

Cât l-a costat o halbă de bere în Ibiza

"M-am plimbat puţin, să văd împrejurimile. Am găsit astfel cel mai popular restaurant şi m-am dus glonţ la bar", spune el, în filmuleţul postat pe TikTok. A vrut să-şi ia ceva de mâncare, dar nu se încadra în buget. Aşa că s-a rezumat să bea o singură doză de bere, nerăbdător să afle cât îl va costa. "Arăta superb. O rază de soare îmi lumina faţa, n-aş fi putut fi mai fericit. Apoi, a venit timpul să achit nota de plată", a adăugat Callum Ryan.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Halba de bere a fost 4 euro, la fix cât să se încadreze, cu zbor cu tot, în bugetul total stabilit de acasă. "Am reuşit! Am zburat în Ibiza şi am băut o bere, totul la un preţ mai mic decât un bax de bere cumpărat în Londra", a exclamat tânărul, sărutând fericit bonul fiscal.

TikTok-ul a strâns în mai puţin de o zi peste 35.000 de vizualizări şi mii de aprecieri. În comentarii, mulţi s-au declarat impresionaţi de ideea tânărului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Un tânăr a zburat 2.000 km până în Ibiza, pentru o halbă de bere. Excursia l-a costat mai puţin decât un bax cu 12 doze din supermarket