Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un tânăr de 21 de ani şi iubita însărcinată, mamă a două fetiţe, au murit la 8 zile distanţă unul de celălalt, în UK: "Cât de nedreaptă poate fi lumea asta"

Triplă tragedie după ce un tânăr şi iubita lui însărcinată au pierit inexplicabil la doar câteva zile distanţă unul de celălalt. Moartea celor doi a şocat întreaga comunitate, oamenii neînţelegând ce a cauzat decesul atât de brusc şi nedrept al cuplului.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 24.09.2021, 14:51

Dale Hannon, în vârstă de 21 de ani, a murit în Tenerife, Spania, pe 9 septembrie. Iubita lui însărcinată, Chloe Higgins, în vârstă de 26 de ani, a murit opt zile mai târziu (vinerea trecută), acasă, în Limerick, Irlanda.

Chloe era deja mamă a doi copii, iar cu al treilea era însărcinată în şase luni la momentul morţii, relatează Mirror. Circumstanțele din jurul deceselor nu au fost confirmate. Potrivit anchetei, tânăra locuia în Sarsfield Barracks, cartier general al batalionului 12 de infanterie al Forțelor de Apărare Irlandeze.

Mesaje de adio pentru cei doi părinţi care au murit tragic

Zeci de oameni au umplut paginile de socializare cu omagii aduse tânărului cuplu. Cei doi se înţelegeau de minune şi de-abia aşteptau să devină părinţi.

“Odihneşte-te în pace Chloe, alături de Dale şi fetiţa voastră. Absolut sfâşietoare veştile”

„Aţi plecat prea curând. Cât de nedreaptă poate fi lumea asta. Disper uneori când citesc lucruri de genul acesta. Fie ca ei să zboare cu îngerii când se întorc acasă".

“O fată atât de frumoasă, nimeni nu știe de necazurile altora. Fiţi buni întotdeauna!”, au fost doar câteva dintre mesajele de condoleanţe.

În această săptămână trupurile neînsufleţite vor fi înmormântate, dar separat, iar procesiunile pentru Chloe vor fi transmise în direct pe reţelele de socializare. În urmă rămân cele două fiice ale sale, Tia şi Charley.

Mary Crawford, o apropiată a acestora, a creat o pagină GoFundMe pentru a strânge fonduri ca să poată ajuta familia să plătească costurile de înmormântare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Un tânăr de 21 de ani şi iubita însărcinată, mamă a două fetiţe, au murit la 8 zile distanţă unul de celălalt, în UK: "Cât de nedreaptă poate fi lumea asta"