Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un tânăr s-a sinucis după ce a fost mutilat de un agent imobiliar care se dădea drept chirurg la o clinică din Turcia

Un tânăr din Franţa s-a sinucis după ce a făcut un implant de barbă în Turcia. După operaţie, bărbatul a aflat că cel care îl operase era, de fapt, un agent imobiliar care se dădea drept chirurg, potrivit The Telegraph.

de Redactia Observator

la 28.10.2024 , 16:43

Un tânăr s-a sinucis după ce a fost mutilat de un agent imobiliar care se dădea drept chirurg la o clinică din Turcia Un tânăr s-a sinucis după ce a fost mutilat de un agent imobiliar care se dădea drept chirurg la o clinică din Turcia

Mathieu Vigier Latour, 24 de ani, a mers în martie la clinica din Istanbul ca să-şi facă un implant de păr în barbă. Intervenţia l-a costat o cincime din preţul pe care l-ar fi plătit în Franţa, scrie The Telegraph.

Şi-a distrus corpul după o intervenţie de 1.300 de euro

Tânărul a plătit 1.300 de euro pentru procedură şi a avut încredere în clinica la care apelase, văzând că e aprobată de ministerul turc al Sănătății, a declarat tatăl său Jacques Vigier Latour presei franceze.

Articolul continuă după reclamă

Procedura a fost însă un dezastru. În timpul operației, în care 4.000 de grefe de piele au fost luate din spatele capului tânărului și transferate pe față, "medicul" a pierdut 1.000 dintre grefe.

Pe acelaşi subiect

„Când a început să crească, arăta ca un arici, era de necontrolat”, a spus tatăl său într-un interviu pentru postul BFM TV.

Barba era neregulată, prost cartografiată și părul îi creștea într-un unghi nenatural de pe față, a continuat, adăugând: „Suferea, nu era deloc bine. Îl durea, suferea de arsuri și nu putea dormi.”

Studentul a făcut mai multe cercetări asupra intervenției chirurgicale și a descoperit că persoana care i-a efectuat procedura nu era un chirurg, ci un agent imobiliar.

Familia sa a reuşit să găsească un medic specialist în Belgia. Acesta însă le-a dat veşti proaste. Le-a spus că porţiunea scalpului de unde i-au fost trase grefe nu se va recupera.

Tânărul a căzut într-o depresie adâncă şi a suferit de o tulburare dismorfică corporală severă, o afecțiune psihică în care persoanele devin obsedate de defectele lor.

„A intrat într-un cerc vicios și nu a putut ieși”, a spus tatăl său. La trei luni de la intervenţie, tânărul s-a sinucis.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Şoferii agresivi în trafic vor putea fi reclamaţi în aplicaţia Poliției. Vi se pare o idee bună?
Observator » Mapamond » Un tânăr s-a sinucis după ce a fost mutilat de un agent imobiliar care se dădea drept chirurg la o clinică din Turcia