Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un tânăr şi-a strangulat iubita, apoi a înjunghiat-o, după ce a mâncat o prăjitură cu canabis. Ororile au fost înregistrate cu telefonul, în Anglia

O tânără din Marea Britanie a avut parte de un sfârşit tragic, după un episod psihotic al iubitului ei care a mâncat o prijitură ce conţinea canbis. Orbit de furie şi aflat sub influenţa substanţelor interzise, bărbatul şi-a ucis iubita, strangulând-o, apoi lovind-o de peste 30 de ori cu un cuţit. Atenţie! Urmează detalii cu impact emoţional.

de Redactia Observator

la 18.11.2021 , 10:13

Scenele de groază ar fi fost înregistrate pe telefonul lui Lauren Bloomer, victima în vârstă de 25 de ani, care ar fi încercat până în ultimul moment să scape din mâinile iubtului Jake Notman care i-a devenit călău, scrie BBC.

Potrivit anchetatorilor, femeia  a fost înjunghiată de peste 30 de ori la primele ore ale dimineţii, în data de 20 noiembrie a anului trecut, însă detaliile înfiorătoare au putut fi făcute publice abia acum. Deşi există înregistrări clare care indicăacest lucru, bărbatul neagă orice implicare şi spune că nu el ar fi cel care şi-ar fi omorât iubita.

Procurorul de caz a transmis că tânăra îşi pornise telefonul pentru a înregistra câteva scene pe care le-a comparat cu momente din filmul Scream. Anchetatorii cred că starea în care se afla bărbatul a determinat-o pe tânără să facă acest lucru. Din păcate, înregistrarea de 17 minute avea să includă propria ei moarte.

Articolul continuă după reclamă

Şi-a înregistrat propria moarte

Pe acelaşi subiect

Potrivit celor care se ocupă de caz, bărbatul ar fi răbufnit în momentul în care tânăra a început să râdă. Crezând că o face intenţionat, pentru starea în care se afla el, tânărul s-a năpustit asupra femeii. La nouă minute de la începutul atacului, femeia poate fi auzită pe înregistrare cum cere în mod disperat ajutorul mătuşii sale pe care o sunase folsindu-se de un al doilea telefon.

„Sunetul a înregistrat țipetele lui Lauren și a înregistrat strigătul ei de ajutor. La 10 minute și 49 de secunde în înregistrare, Lauren încetează să țipe. Apoi inculpatul este auzit strigând „Nu te voi mai vedea niciodată”, au spus procurorii.

În urma unor evaluări psihiatrice, realizate de trei medici s-a constata că episodul psihotic ar fi fost o reacţie adversă a consumului de canabis, care s-a regăsit printre ingredientele prăjiturii pe care acesta o mâncase înainte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Mapamond » Un tânăr şi-a strangulat iubita, apoi a înjunghiat-o, după ce a mâncat o prăjitură cu canabis. Ororile au fost înregistrate cu telefonul, în Anglia