Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un tată din Australia a murit după ce fosta iubită a intrat peste el în casă și i-a dat foc în pat, iar copiii dormeau în camera alăturată

Un bărbat din Australia a murit la spital după ce fosta iubită i-a pătruns în casă și i-a dat foc, în timp ce copiii lui dormeau în camera alăturată. Stanley Obi, în vârstă de 33 de ani, a suferit arsuri pe o suprafață de 90% din corpul său, după ce fosta parteneră Sarah Mudge l-a stropit cu benzină pe el și pe noua lui iubită, apoi le-a dat foc.

de Redactia Observator

la 11.03.2022, 16:31

Mudge, în vârstă de 30 de ani, a murit în incendiu, în timp ce bărbatul a fost scos de un vecin din dormitorul în flăcări. A fost dus de urgență la spital în stare critică, dar, din păcate, a murit lăsându-și copiii orfani.

Femeia avea 3 copii cu bărbatul pe care l-a incendiat

Noua iubită a bărbatului, în vârstă de 30 de ani, a reușit să scape din locuința incendiată împreună cu trei copii - de cinci, trei și doi ani.

Ancheta polițiștilor a scos la iveală că fosta iubită, care a și murit în atac, era supărată pe o decizie judecătorească. Profilul de Facebook al femeii este plin de fotografii și postări despre copiii ei, inclusiv una în care spune că cei mici i-au dat putere în vremuri grele, scrie Daily Mail.

Pe acelaşi subiect

„Când nu mai ai putere, ai copiii tăi, când ești obosit, ei te energizează, iar când inima ta este în doliu, aduc bucurie sufletului tău. Bebelușilor mei le mulțumesc că m-au ales”, a scris ea.

Ea a murit în incendiul provocat, în timp ce noua iubită și copiii au reușit să scape din flăcări

Cu doar patru zile în urmă, femeia le-a cerut oamenilor dintr-un grup local de Facebook sfaturi despre cum să îngrijească mai multe broaște găsite în grădina lor. Mudge avea și un blog online pe Facebook numit Handsful-heartfuller, dedicat homeschoolingului. Într-o postare, ea a scris că primul an complet de homeschooling a fost un succes.

„Sper să nu fiu obligată prin instanța să-l trimit la școală pentru a repeta în esență anul. Dar nu prea pot face nimic”, a scris ea.

Mudge s-a descris și ca o fotografă autodidactă și își conducea propria afacere de fotografie.

„Întotdeauna mi-a plăcut să surprind momente speciale, indiferent care sunt acestea, concentrarea mea absolută este să te fac fericit! Îmi place cu adevărat să-mi petrec timpul obținând fotografia perfectă”, se arată într-un mesaj postat pe site-ul ei.

„Aș dori să mă concentrez în primul rând pe fotografia de familie, a nou-născuților și tinerilor și am o pasiune deosebită de a include întreaga familie, tineri, bătrâni și animale de companie. Sunt mereu în căutare de idei noi și familii unice”, mai scria ea.

Acum nouă săptămâni, Mudge a postat pe Facebook un mesaj înfiorător, dar vag, în care spunea: „Nu este toxică, frate. Tu ai făcut-o așa. Acum crezi că e nebună”. 

Poliția a confirmat că cei doi erau cunoscuți de poliție pentru certurile dintre ei, atunci când locuiau împreună într-o altă zonă.

Anul trecut, bărbatul s-a mutat într-o altă casă și în momentul atacului se afla în dormitor cu noua lui iubită, cu care avea o relație de 6 luni.

Un vecin care l-a scos din flăcări povestește că bărbatul a știut că va muri

Un vecin a observat flăcările ieșind din dormitorul bărbatului și a dat alarma. Mai mulți cunoscuți au sărit să scoată victimele din casa incendiată. Unul dintre ei spune că Obi, care era asistent medical, a știut că arsurile sunt prea grave ca să supraviețuiască.

”Mi-a spus: nu o să reușesc, o să mor, o să mor. Trebuie să mă ajuți. Ajută-mă!”, povestește vecinul său.

Polițiștii susțin că nu există nicio dovadă că un cocktail Molotov ar fi fost aruncat în casă, ci că flăcările au fost declanșate de Sarah Mudge, care a reușit să intre în casă și să stropească dormitorul bărbatului cu benzină.

Poliția nu crede că a fost implicat altcineva. Copiii și noua iubită a bărbatului au reușit să iasă la timp din casa incendiată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Mapamond » Un tată din Australia a murit după ce fosta iubită a intrat peste el în casă și i-a dat foc în pat, iar copiii dormeau în camera alăturată