Antena Meniu Search
x

Video Instructor de fitness din Curtea de Argeș, mort în mașina condusă de iubita lui. Șoferiţa ţinea mâna pe geam și braţul i-a fost smuls în impact

Un instructor de fitness a murit, iar iubita lui a rămas fără o mână în urma unui accident îngrozitor, la Curtea de Argeş. Maşina în care erau s-a izbit de un gard de beton. La volan era tânăra de 25 de ani. Cel mai probabil, şoferiţa ţinea mâna scoasă pe geam şi braţul i-a fost smuls în impact.

de Redactia Observator

la 22.02.2022, 21:21

Vezi și

Accidentul a avut loc în jurul orei 22. Cei doi iubiţi mergeau spre casă. Bărbatul de 34 de ani avusese un accident la schi şi nu putea conduce, aşa că la volan era iubita lui, de 25 de ani. Într-o curbă la dreapta, şoferiţa a pierdut controlul, maşina s-a învârtit de mai multe ori pe asfalt şi s-a oprit într-un gard de beton.

Localnic: ”Dacă a rupt gardul ăsta!”

Reporter: ”A venit cu viteză?”

Localnic: ”Da.M-am şi speriat, a dat cu grenadă, a venit războiul”.

Pe acelaşi subiect

Tânărul mort în accidentul din Curtea de Argeș nu purta centură 

În momentul accidentului, şoferiţa avea mâna stângă scoasă pe geam şi i-a fost retezată. Iubitul ei nu purta centură. S-a lovit puternic la cap şi a murit pe loc. Amândoi au fost scoşi din autoturism de un pompier care locuia în apropiere.

Alin Sima, pompier: ”Am spart geamul din partea dreaptă al uşii din faţă, am extras victimele şi am deconectat bornele bateriei întrucât mirosea puternic a fum. La prima vedere, geamul din partea stângă al şoferiţei era deschis, presupun că l-a avut deschis şi mâna pe geam că altfel nu se explică.

Brațul stâng al șoferiței a fost smuls în impact

Tânăra, maistru militar la o unitate din Curtea de Argeş, a ajuns la spital inconştientă. Va trebui să trăiască restul vieţii fără o mână şi cu trauma pierderii iubitului ei.

Constantin Smeu, ISU Curtea de Argeş: ”La momentul sosirii, am găsit două victime scoase din autovehicul de cetăţeni. Victima de sex feminin prezenta o amputaţie a membrului superior stâng şi un TCC sever, iar victima de sex masculin prezenta leziuni incompatibile cu viaţa”.

Dumitru era instructor de fitness şi proprietarul unei săli de sport din oraş. Accidentul a avut loc la mică distanţă şi se presupune că tocmai îşi încheiase programul. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Instructor de fitness din Curtea de Argeș, mort în mașina condusă de iubita lui. Șoferiţa ţinea mâna pe geam și braţul i-a fost smuls în impact