Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un tată din Scoţia a fost ucis de un câine în faţa copiilor săi, în cea de-a doua tragedie care a lovit familia

Un tată a cinci copii a fost ucis de un câine chiar în faţa copiilor. Este a doua tragedie din familie, după ce mama lor a murit de cancer în 2013.

de Monica Palade

la 25.12.2021, 17:25

Adam Watts, în vârstă de 55 de ani, proprietarul unui adăpost pentru animale, a fost muşcat mortal de un buldog la ferma sa de lângă Dundee. Se crede că unul din fiii săi a dat semnalul de alarmă. Polițiștii încă cercetează tragedia care a avut loc miercuri, dar au spus că nu au existat circumstanțe suspecte.

„Adam a fost un om bun și grijuliu, care iubea animalele. Este un mod îngrozitor pentru el de a-și pierde viața, după ce și-a dedicat timpul ajutând câinii și pisicile. Adam are cinci copii cu vârsta cuprinsă între 18 și 10 ani, care locuiesc cu el și îl ajută să conducă afacerea. Numai gândul că unul dintre ei a fost martor la asta și a încercat să obțină ajutor, îţi dă fiori”, a declarat un localnic.

O a doua tragedie care a lovit familia

Poliția și paramedicii au ajuns la faţa locului, după ora 13, după ce un câine mare de tip buldog l-a atacat pe Adam. Echipajele de urgență au făcut tot posibilul pentru a-l salva pe respectatul proprietar al adăpostului, dar acesta a fost declarat mort la fața locului.

Pe acelaşi subiect

Pe pagina sa de Facebook de afaceri, Adam a spus că are 22 de adăposturi și opt crescătorii. El a dezvăluit că avea o zonă închisă pentru exerciții, unde câinii puteau „alerga liber şi în siguranță”.

Tatăl a adăugat că scotea câini la plimbare cu lesa, câte un animal pe rând. Pe măsură ce vestea morții lui s-a răspândit, lui Adam i-au fost lăsate zeci de omagiu de la clienții actuali și foști și prieteni de afaceri.

Devastaţi de veste

„O veste devastatoare despre moartea lui Adam Watts. Adam a fost cel mai amabil, cel mai grijuliu om care s-a dedicat să ajute câinii și nicio cerere nu a fost vreodată prea mare. Cu inima zdrobită pentru băieţii lui şi familia sa, despre care vorbea atât de des. Îți mulțumesc Adam pentru tot ce ai făcut și să te odihnești în pace.”, a scris un prieten.

„Adam a fost cel mai grijuliu om care a depășit pasiunea pentru îngrijirea animalelor și a lucrat neobosit pentru a le oferi unora un viitor plin de iubire cu o nouă familie. Gândurile noastre sincere și cele mai profunde simpatii se îndreaptă către familia și prietenii lui în această perioadă dificilă.”

Poliția din Scoția a declarat: „Ofițerii au primit raportul că un bărbat a fost atacat de un câine în Kirkton din Auchterhouse în jurul orei 13.10 miercuri, 22 decembrie. Serviciile de urgență au intervenit, însă, bărbatul în vârstă de 55 de ani a fost declarat decedat la fața locului. Decesul nu este tratat ca suspect și se va înainta un proces-verbal”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Un tată din Scoţia a fost ucis de un câine în faţa copiilor săi, în cea de-a doua tragedie care a lovit familia