Antena Meniu Search
x

Foto Un vânător de trofee din Africa de Sud a fost găsit mort, împuşcat în cap, lângă maşină. Bărbatul se oprise pentru a verifica o defecţiune

Un vânător de trofee care omora lei, girafe şi elefanţi în Africa de sud, a fost împuşcat mortal la scurt timp după ce maşina cu care călătorea s-a stricat.

de Redactia Observator

la 04.07.2022, 18:44

Riaan Naude
Un vânător de trofee din Africa de Sud a fost găsit mort, împuşcat în cap, lângă maşină - Daily Mail

Riaan Naude, în vârstă de 55 de ani, conducea compania Pro Hunt Africa(Pro Vânătoare Africa) care se lăuda cu „vânătoarea ecologică” în timp ce împărtăşea imagini înfiorătoare cu animale pe cale de dispariţie, omorâte.

Bărbatul a fost găsit mort lângă autovehiculul său Toyota, în Limpopo, după ce ieşise de pe carosabil din cauza unor defecţiuni la motor. Acesta avea lângă el, când a fost găsit de către autorităţi, două puşti de vânătoare, o sticlă de alcool, haine şi apă.

Un martor a declarat că a văzut doi bărbaţi ieşind dintr-un Nissan alb, l-au împuşcat în cap pe bărbat cu un pistol şi apoi au fugit de la faţa locului, redactează Daily Mail.

Purtătorul de cuvânt al poliţiei, colonelul Mamphaswa Seabi, a declarat că deocamdată nu a fost stabilit un motiv care să explice moartea vânătorului. „Omul era întins pe jos şi avea sânge pe cap şi pe faţă. Motivul atacului nu este cunoscut în acest stadiu”, a declarat acesta.

Pe acelaşi subiect

Compania lui Naude oferea safari de vânătoare în nordul Africii de Sud

Taxa pentru o zi de vânătoare era de 250 de lire sterline, iar clienţii puteau solicita un tarif special pentru a vâna lei, leoparzi, rinoceri negri, elefanţi africani de tufă şi bivoli africani. Alte animale oferite de compania acestuia includeau babuini, hiene, zebre.

Organizaţia non profit Protect All Wildlife (protejaţi toate vieţile sălbatice) a vânătorului de trofee a susţinut că Riaan Naude a fost implicat în creşterea şi vânzarea girafelor clienţilor, exclusiv în scopuri de vânătoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Un vânător de trofee din Africa de Sud a fost găsit mort, împuşcat în cap, lângă maşină. Bărbatul se oprise pentru a verifica o defecţiune