Antena Meniu Search
x

VIDEO. Aproape strangulată cu un şiret de un necunoscut. Luptă pe viaţă şi pe moarte într-o staţie de autobuz din SUA

Un tânăr american în vârstă de 27 de ani a fost arestat, sub acuzaţia de tentativă de omor, după ce a încercat să stranguleze o femeie cu un şiret. Incidentul s-a petrecut într-o staţie de autobuz din Miami, Florida, iar totul a fost filmat de camerele de supraveghere.

de Redactia Observator

la 06.01.2022, 13:39

- Captură video Twitter

Momente de panică pentru o femeie din Statele Unite. Un bărbat a încercat să o stranguleze cu un şiret, în timp ce aştepta liniştită autobuzul într-o staţie din Miami, Florida. Aaron K Quinones, în vârstă de 27 de ani, a fost arestat în urma atacului violent, petrecut în dimineaţa zilei de 2 ianuarie. Nu are multe de spus în apărarea sa. Totul a fost filmat de camerele de supraveghere, iar ofiţerul Freddy Trillo a trimis imaginile presei locale.

Femeia, aproape strangulată cu un şiret. Cum a procedat agresorul 

Videoclipul arată cum tânărul priveşte de jur împrejur, verificând să nu-l vadă nimeni, în timp ce scoate şiretul. Apoi, se apropie de femeia care aştepta pe bancă şi, din spate, o atacă brusc. O strânge de gât cu şiretul, în timp ce victima se zbate, încercând să scape. Iar atunci când aceasta se prăbuşeşte la pământ, o loveşte peste faţă de câteva ori. Nu se ştie până unde ar fi mers agresorul dacă nu intervenea un trecător, martor la incidentul revoltător, relatează Daily Star.

Ulterior, Aaron Quinones a fost prins de poliţişti, după ce a încercat să fugă de la locul faptei. Ofiţerii au mulţumit celor care intervin în astfel de situaţii şi nu trec nepăsători pe lângă oameni aflaţi în situaţii periculoase. De asemenea, poliţiştii americani recomandă practicarea sporturilor de contact, pentru a fi pregătiţi să ne apărăm în astfel de situaţii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » VIDEO. Aproape strangulată cu un şiret de un necunoscut. Luptă pe viaţă şi pe moarte într-o staţie de autobuz din SUA