Antena Meniu Search
x

Galerie foto O mamă și fiica ei au dispărut după ce au mers la un interviu de angajare. De o săptămână, cazul Renatei și al Victoriei ține Polonia cu sufletul la gură

Un caz misterios ține Polonia cu sufletul la gură de mai bine de o săptămână, după ce o mamă și fiica ei au dispărut fără urmă la Wrocław. Pe 13 martie, cele două ar fi mers împreună la un interviu de angajare și de atunci toate urmele lor s-au pierdut. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 22.03.2023, 09:03

Luni, 13 martie 2023, dimineața, Renata Majchrzak, în vârstă de 40 de ani, a mers cu fiica ei Victoria, de 19 ani, la un interviu de angajare, scrie Onet Wrocław. De atunci, cele două nu s-au mai întors acasă, nu au mai luat legătura cu rudele lor, iar telefoanele sunt inactive.

Fundația Na Tropie Janusz Szostak a publicat o descriere a femeilor dispărute, precizând că există o "amenințare la adresa vieții și sănătății" lor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Renata și fiica ei ar fi dispărut după întâlnirea cu un youtuber

Potrivit publicației Wyborcza, înainte de dispariție, Renata ar fi lăsat un mesaj în care spunea că merge cu fiica ei la o întâlnire cu un youtuber care promovează energia verde și căruia ar fi urmat să îi prezinte un produs oferit de compania la care lucrau - o sobă ecologică, electrică. Întâlnirea ar fi trebuit să aibă loc pe 14 martie. 

La poliție, Renata și Victoria au fost date dispărute patru zile mai târziu.

Autoritățile din Polonia au făcut apel către oricine știe unde se află mama și fiica ei sau are informații despre acestea să contacteze Departamentul de Poliție Wrocław Śródmieście sau Fundacja Na Tropie im. Janusz Szostak.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » O mamă și fiica ei au dispărut după ce au mers la un interviu de angajare. De o săptămână, cazul Renatei și al Victoriei ține Polonia cu sufletul la gură