Antena Meniu Search
x

La 10 ani de la moartea lui Michael Jackson, un nou documentar revine asupra acuzaţiilor de pedofilie

Presupusele victime, ajunse acum la vârsta de 40 de ani, vorbesc despre copilăria marcată de agresiuni sexuale şi chiar de o nuntă fictivă.

de Redactia Observator

la 05.03.2019, 10:34

Vezi și

Presupusele victime, ajunse acum la vârsta de 40 de ani, vorbesc despre copilăria marcată de agresiuni sexuale şi chiar de o nuntă fictivă. Pentru a distrage atenţia de la scandal, moştenitorii mega-starului propun vizionarea online a concertului-fenomen susţinut de Michael Jackson la Bucureşti, la începutul anilor 90.

Difuzat în premieră la festivalul Sundance, iar acum două seri pe micile ecrane, în Statele Unite, "Leaving Neverland" îl înfăţişează pe Michael Jackson drept un prădător sexual. Totul pleacă de la mărturiile a doi dintre copiii deveniţi adulţi, care au locuit cu el, în Neverland.

James Safechuck susţine că de la vârsta de 10 ani a fost agresat sexual zilnic şi chiar s-ar fi căsătorit cu Michael în cadrul unei ceremonii improvizate în dormitorul artistului. Pentru colegul său de platou, Wade Robson, coşmarul ar fi început şi mai devreme.

În faţa camerelor de filmat, presupusele victime ale lui Michael au dat detalii atât de brutale încât unii telespectatori au întrerupt vizionarea filmului. Pe twitter, în schimb, părerile sunt împărţite şi nu puţini îi iau apărarea starului. 

Administratorii averii lui Michael cer despăgubiri de 100 de milioane de dolari şi au lansat şi o campanie prin care le reamintesc fanilor cine a fost Regele Muzicii Pop. Concertul-fenomen de la Bucureşti, din 1992, a fost postat integral. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În urma scandalului, posturile de radio BBC au anunţat deja că nu vor mai difuza melodiile lui Michael.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » La 10 ani de la moartea lui Michael Jackson, un nou documentar revine asupra acuzaţiilor de pedofilie