Antena Meniu Search
x

40.000 de oameni canta cu Depeche Mode pe Arena Nationala

A venit ziua cea mare, pentru fanii Depeche Mode! Si-au asteptat idolii ani intregi sa revina in Romania si nu au fost dezamagiti

Vezi și

In aceasta seara, visul a devenit realitate. Intr-un show de zile mari, trei zei fata in fata cu 40.000 de fani vor canta impreuna hiturile unei generatii. Insa pentru fanii adevarati, spectacolul a inceput inca de dimineata, in fata hotelului in care au fost cazati membrii trupei.

Depesarii adevarati au venit inca de dimineata in fata portilor inchise. Pe ghipsul abia pus, Edi si-a scris cel mai drag nume "Depeche Mode": "Pentru mine, e ca sotia si copilul. Dupa sotie si copil sunt ei",a spus acesta.

O tanara din America s-a intins pe strada, langa gard. E obisnuita cu asteptarea. I-a urmarit pe Dave Gahan, Andy Fletcher si Martin Gore in tot turneul: "Avem un autobuz pe care scrie "Delta Machine Tour" pe care il luam cu totii. Suntem din America, Germania si Romania si Anglia, cu totii calatorim impreuna". Oriunde ar avea loc, showurile Depeche Mode sunt internationale.

Depeche Mode - o trupa celebra care a nascut o generatie, cea a depesarilor, cu ochelari de soare si bocanci grei. Echipat corespunzator, Marius s-a dus la hotelul in care au fost cazati artistii. Norocul i l-a scos in cale pe Andy Fletcher: "Deci a venit pur si simplu, l-am chemat, a venit la mine si am facut poza si asta e".

De altfel, Andy a fost cel mai deschis dintre membrii Depeche Mode. A petrecut zeci de minute pe la barul hotelului de cinci stele, inconjurat de curiosi.

Pe scena, zei ai muzicii. In rest, oameni normali. Pauza de tigara l-a scos pe Andy afara din hotel. E vedeta, dar regulile sunt reguli. Si tot el a fost primul care a plecat spre Arena Nationala, inainte de concert.

A ajuns la Arena Nationala, odata cu marea de fani. Inca de acum doua ore, zeci de mii de oameni au invadat stadionul, in cautarea fericirii. Va veni de pe scena, pe ritmuri electro. Fericirea lor se numeste Depeche Mode

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri Mondene » 40.000 de oameni canta cu Depeche Mode pe Arena Nationala