Antena Meniu Search
x

A fost ales cel mai sexi bărbat în viaţă. Anul trecut, titlul a fost primit de cântăreţul John Legend

Actorul american Michael B. Jordan, cunoscut din filme ca „Fahrenheit 451”, „Black Panther” şi „Creed”, a fost desemnat de revista People cel mai sexi bărbat în viaţă pe 2020.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 18.11.2020, 17:22

Vezi și
  • Crescut în Newark (New Jersey), Michael B. Jordan mai are un frate şi o soră.
  • Actorul spune că întreaga familie i-a fost un important sprijin de-a lungul anilor.

Jordan, în vârstă de 33 de ani, a declarat într-un interviu publicat de revistă: „Este un sentiment mişto. Lumea a făcut mereu gluma aia «Mike, ăsta este probabil singurul lucru pe care nu o să îl obţii». Dar este un club bun din care să faci parte”.

Michael B Jordan

Facebook / Michael B Jordan

Crescut în Newark (New Jersey), el mai are un frate şi o soră.

Michael B. Jordan speră să regizeze mai mult, să joace mai puţin şi să producă mai mult

Jordan a precizat că întreaga familie i-a fost un important sprijin de-a lungul anilor. „Mama şi tatăl meu au sacrificat atât de multe pentru noi. Sunt recunoscător”. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

El a mai spus că femeile din familia sa „sunt absolut mândre” de titlul primit acum de el. 

În zece ani de acum, Jordan - care urmează să joace în „Without Remorse” al lui Tom Clancy - speră să regizeze mai mult, să joace mai puţin şi să producă mai mult, potrivit News.ro.

Realizatorul de televiziune Jimmy Kimmel a dezvăluit, în emisiunea de marţi seară, identitatea celui care îi urmează cântăreţului John Legend, care a primit titlul în 2019.

Anii trecuţi, titlul de „cel mai sexi bărbat în viaţă” le-a revenit lui Blake Shelton, Dwayne ‘The Rock’ Johnson, David Beckham sau Idris Elba.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » A fost ales cel mai sexi bărbat în viaţă. Anul trecut, titlul a fost primit de cântăreţul John Legend