Antena Meniu Search
x

Video „Acasă de Crăciun”, emisiunea specială a lui Ștefan Bănică

Suntem la finalul unui an atipic, când toate evenimentele cu care ne obişnuisem de sărbători sunt puse în aşteptare sau capătă alte forme. Era o tradiţie ca an de an în lună decembrie, mii de oameni să umple Sala Palatului la refuz şi să aplaude în picioare la concertele în care Ştefan Bănică şi invitaţii săi aduceau magia Crăciunului.

de Redactia Observator

la 24.12.2020, 13:56

Vezi și
  • Pentru Ştefan Bănică, sărbătoarea Crăciunului înseamnă familie.
  • În fiecare an îşi petrece Crăciunul acasă.

Anul acesta tradiţia nu dispare, doar capătă o altă formă. Concertul lui Ştefan Bănică se transformă într-un spectacol de televiziune cu totul special.

Ştefan Bănică: Orice ar fi, Crăciunul nu se poate amâna! Crăciunul este o stare de spirit! 

Ştefan Bănică a scris o poveste de Crăciun pe scenă

18 ani la rând, în fiecare iarnă, Ştefan Bănică a scris o poveste de Crăciun pe scenă iar publicul venea să-i asculte cântecele cu emoţie. După ce pe uşile sălilor de teatru şi concerte s-au pus lacăte, artistul nu putea lăsa Crăciunul să treacă fără să creeze atmosfera de basm. 

Ştefan Bănică: Am decis să facem o emisiune la televiziune, care se numeşte Acasă de Crăciun, unde eu o să primesc câţiva invitaţi foarte dragi mie şi telespectatorilor, iar în timpul acestor discuţii şi nu spun mai mult, care se vor naşte aici, pentru că ei sunt la mine în vizită, noi o să vedem şi cele mai frumoase momente, cele mai interesante duete din istoria recentă a concertelor de Crăciun.

Pentru Acasă de Crăciun- cu Ştefan Bănică şi invitaţii săi, totul a fost atent pregătit. Şi pentru că fiecare detaliu contează, decorul va fi unul de basm.

Reporter: Totul e cald, e luminos, te simţi chiar ca în seara de Crăciun, chiar ca acasă..cumva, într-un film frumos, lângă şemineu, lângă un brad atât de frumos 

Ştefan Bănică: Da, chiar le mulţumesc colegilor mei, au făcut un lucru extraordinar şi sper să arate foarte bine şi în casele voastre 

Pentru Ştefan Bănică, sărbătoarea Crăciunului înseamnă... familie. 

Ştefan Bănică: Cred că aveam vreo 5 ani şi mi-a zis O să vină Moşul, dacă ai fost cuminte! Şi eram disperat..a apărut Moşul la uşă.. Am avut senzaţia că sunt într-un basm! Peste ani de zile am aflat ca era..mătuşa mea. Mătuşa de la Predeal. Senzaţia a fost uluitoare şi asta vreau să păstrez. Eu nu am lipsit niciodată de acasă de Crăciun, aşa am fost crescut de părinţii mei şi aşa îi cresc şi eu pe copiii mei, în spiritul ăsta. Şi oriunde ai fi pe acest glob, de Crăciun, încearcă să fii acasă 

Familia îi va fi aproape lui Ştefan Bănică şi în emisiunea de Crăciun. Va juca alături de Radu Ştefan, fiul său şi o să cânte pentru prima dată în duet cu soţia lui, Lavinia Pârva. Show-ul Acasă de Crăciun- cu Ştefan Bănică şi invitaţii săi va fi difuzat chiar în seara de Crăciun, de la 23:45, la Antena 1. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » „Acasă de Crăciun”, emisiunea specială a lui Ștefan Bănică