Antena Meniu Search
x

Video Adda şi Cătălin au fost surprinşi de o furtună pe mare în vacanţa pe care au petrecut-o în Grecia. Adda: "Mi-am amintit de toţi sfinţii. A fost înfricoşător"

Adda şi soţul ei Cătălin tocmai s-au întors dintr-o vacanţă exotică în Grecia pe care, aşa cum spun ei, nu o vor uita niciodată. Au vrut să se bucure de o excursie cu barca pe mare dar ceva nu a mers conform planului. O furtună puternică i-a prins în larg, chiar în timp ce luau masa. 

de Redactia Observator

la 08.06.2021, 18:51

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Adda: A fost horror. Sincer, nu se compară cu Asia Express. Am făcut acel episod care se numea Stările Addei. Acum o să scriu Testamentul Addei. Spre deosebire de Asia Express, de data aceasta nu am înjurat deloc, mi-am spus toate rugăciunile, mi-am amintit de toţi sfinţii, i-am pomenit pe toţi. A fost înfricoşător. 

Cătălin: Am rămas cu două chestii din această vacanţă. Barca care făcea în toate felurile, bagajele care săreau pe tavan şi Scărlătescu care dansa. Am mers în vacanţă cu al nostru iubit prieten şi în penultima zi a trebuit să trecem şi în extrema cealaltă şi am avut un vânt de 35 de noduri din faţă, cu valuri de vreo 2 metri, un drum de 4 ore a durat vreo 7 ore jumate. 

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri Mondene » Adda şi Cătălin au fost surprinşi de o furtună pe mare în vacanţa pe care au petrecut-o în Grecia. Adda: "Mi-am amintit de toţi sfinţii. A fost înfricoşător"