Antena Meniu Search
x

Adelina Pestrițu a fost diagnosticată cu coronavirus. Artista a făcut anunţul în lacrimi

O altă vedetă din România a fost infectată cu COVID-19. Adelina Pestriţu a făcut anunţul în lacrimi, într-un video postat pe pagina ei de Instagram.

de Redactia Observator

la 02.09.2020, 13:44

Vezi și
  • Acum este sub supravegherea medicilor.
  • Toţi cei din familia ei vor fi testaţi.

Vedeta a mărturisit că a intrat în contact cu o persoană despre care nu ştia că e pozitivă. Aşa crede că s-a infectat şi ea. Iar simptomele au făcut-o să se testeze

Acum este sub supravegherea medicilor. Mai ştim că toţi cei din familia ei vor fi testaţi. Soţul ei a primit deja diagnosticul. Este negativ. Filmarea adresată fanilor a fost făcută chiar din parcarea spitalului unde urma să fie internată.

Adelina Pestriţu: Dragii mei, nu aş fi vrut să fac acest story, dar aşa cum le ştiţi pe cele bune, vreau să le ştiţi şi pe cele rele. Din păcate zilele trecute am intrat în contact cu un bolnav de COVID. Nu am ştiu că persoana respectivă era infectată cu COVID. După ce au apărut primele simptome am rămas fără gust şi fără miros, am venit mi am făcut un test. Testul a ieşit pozitiv. Mâncam o ciocolată şi efectiv nu mai aveam niciun gust, nu înţelegeam de ce simt ca şi cum aş mânca hârtie. Acum mă aflu în parcarea spitalului, aştept să fiu preluată şi internată. Ce situaţie. offf, o să fie bine! Îmi este teamă pentru mine şi pentru ai mei, dar am încredere că totul va fi bine! Protejaţi vă, purtaţi mască şi aveţi grijă de voi! Sănătate multă!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Adelina Pestrițu a fost diagnosticată cu coronavirus. Artista a făcut anunţul în lacrimi