Antena Meniu Search
x

Imagini spectaculoase de la nunta lui Adrian Mutu. Mireasa a strălucit într-o rochie de 15 mii de Euro

Adrian Mutu a ajuns astăzi la altar, pentru a treia oară. Briliantul şi Sandra au spus "da" în ziua în care şi-au botezat şi fiul.

Vezi și

Adrian Mutu a ajuns la altar, pentru a treia oară. Briliantul şi Sandra au spus "da" în ziua în care şi-au botezat şi fiul. La nuntă, amândoi au purtat creaţiile unor tineri designeri români. Rochia Sandrei a costat 15 mii de euro.

Adrian Mutu pare emoţionat, la braţul Sandrei, sub bolta de trandafiri. Actuala doamnă Mutu, o fostă Miss România, zâmbeşte fericită. Prima dată au spus "da" la starea civilă, de ziua îndrăgostiţilor. Astăzi, au devenit o familie şi în faţa lui Dumnezeu. La altar, Sandra a fost condusă de naşul Cosmin Contra, selecţionerul echipei naţionale de fotbal.

Pentru cea mai importantă zi din viaţa ei, Sandra a ales o rochie ca de prinţesă, brodată cu cristale Swarowski. A mers pe mâna unei tinere creatoare de modă din România. Şi soţul ei a ales tot un designer de la noi. Ţinuta miresei a costat 15 mii de euro. Mirele a ieşit mai ieftin - a plătit cu totul 10 mii de euro, pentru hainele lui şi pentru costumul fiului Tiago, care a fost creştinat cu doar câteva ore mai devreme.

Pe acelaşi subiect

La prânz, în biserica din Pipera, cel mai mic dintre copiii Briliantului a fost primit cu covorul roşu şi cu multe flori. A fost cuminte în biserică, în braţele naşei Beatrice Stăncioiu. 

Cei 300 de invitaţi sunt aşteptaţi cu meniu briliant la petrecerea de nuntă. Se vor regăsi și elemente din bucătăria moleculară, precum sfera din gorgonzola și praf de vin roșu. Totuşi, Adrian Mutu a ţinut ca de pe mese să nu lipsească tradiţionalele sarmale cu mămăligă şi ardei. Fostul fotbalist al naţionalei are experienţă la asemenea evenimente. A mai făcut nuntă de două ori: cu Alexandra Dinu şi cu dominicana Consuelo Matos Gomez.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Imagini spectaculoase de la nunta lui Adrian Mutu. Mireasa a strălucit într-o rochie de 15 mii de Euro