Antena Meniu Search
x

Tatăl lui Adi Mutu a dezvăluit ce îşi doreşte pentru fiul lui, după ce acesta s-a căsătorit a treia oară

Adi Mutu nu şi-a putut dezlipi ochii de la frumoasa lui soţie, în ziua în care a dus-o la altar şi în care şi-au creştinat băiatul.

Vezi și

Adi Mutu nu şi-a putut dezlipi ochii de la frumoasa lui soţie, în ziua în care a dus-o la altar şi în care şi-au creştinat băiatul. Emoţionată la rândul ei, Sandra a uitat să-l calce pe picior în timpul slujbei. Aşa spune tradiţia, dacă vrea să conducă în casă. Peste 300 de invitaţi i-au admirat până în zori, la petrecere. Delia le-a cântat în momentul când a sosit tortul, dar atmosfera s-a încins şi pe muzică lăutărească. 

Sandra şi Adi Mutu au vrut să-şi vadă fiul creştinat înainte ca ei să meargă la altar. Soţii Mutu au continuat maratonul. Şi-au schimbat ţinutele şi chiar naşii, apoi au intrat într-o altă biserică.

Scorul mare şi-a privit pentru a treia oară fiul ajuns la altar: "Mi-aş dori sa fie ultima, în primul rând."

Emoţionaţi, mirii au uitat de superstiţii. Petrecerea s-a ţinut la castel, iar invitaţii, peste 300, i-au admirat toată noaptea. 

Preparatele au fost o adevărată încântare pentru ochi şi papile: sferă din gorgonzola, praf de vin roşu, dar şi salată caprese sub formă de spumă. Alături de mâncărurile din bucătăria moleculară, invitaţii au gustat din tortul cu şase etaje şi au ciocnit şampanie cu gheaţă carbonică. 

Momentul artistic al serii a fost recitalul Deliei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Stiri Mondene » Tatăl lui Adi Mutu a dezvăluit ce îşi doreşte pentru fiul lui, după ce acesta s-a căsătorit a treia oară