Antena Meniu Search
x

Anchetatorii nu exclud varianta SINUCIDERII în cazul tânărului ars de viu în maşină, în Pipera, duminică noaptea

Un tânăr de doar 23 de ani a sfârşit ars de viu în maşină. S-a urcat furios la volan, iar martorii l-au văzut cum, înainte de a muri, tasta pe telefon.

Vezi și

Un tânăr de doar 23 de ani a sfârşit ars de viu în maşină. S-a urcat furios la volan, iar martorii l-au văzut cum, înainte de a muri, tasta pe telefon, cel mai probabil, un mesaj pentru iubită. Filmul accidentului şocant a fost surprins de camerele de supraveghere. După impactul cu un stâlp nu a mai avut timp să iasă din autoturismul care s-a aprins ca o minge de foc. Exploziile au pus în pericol şi viaţa martorilor care au încercat să-l salveze. 

Sunt primele imagini, suprinse la scurt timp după ce maşina s-a aprins. Câţiva şoferi încearcă să stingă incendiul şi să-l salveze pe şofer, un tânăr de 23 de ani. Este însă o misiune imposibilă. Flăcările sunt prea puternice, iar exploziile succesive le pun şi lor viaţa în pericol.

Imaginile suprinse de camerele de supraveghere din zonă arată că tânărul nici măcar nu a încercat să frâneze. Mergea cu viteză, dar era atent la telefon, nu la drum, spun martorii tragediei. Matt ar fi fost băut. În ultimele clipe, ar fi vorbit prin mesaje cu iubita. Încercau să se împace. Însă, aproape de intrarea în Bucureşti, a pierdut controlul maşinii şi s-a izbit de stâlpul unei pasarele pietonale. 

Deşi impactul a fost violent, Matt a supravieţuit. Martorii susţin că trăia în momentul în care flăcările au cuprins autoturismul.

Acum poliţiştii trebuie să afle dacă moartea lui Matt a fost un accident sau o sinucidere. Pentru o concluzie finală este nevoie de raportul medico-legală, dar şi de expertiza tehnică a maşinii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Anchetatorii nu exclud varianta SINUCIDERII în cazul tânărului ars de viu în maşină, în Pipera, duminică noaptea