Antena Meniu Search
x

Adrian Mutu, tată pentru a patra oară! Fostul internaţional şi frumoasa lui soţie au vorbit în exclusivitate pentru Observator

Adrian Mutu a primit cel mai frumos cadou, în Vinerea Mare. Fostul internaţional a devenit tată pentru a patra oară. Soţia lui, Sandra a născut în această dimineaţă un băiat perfect sănătos. Poartă numele tatălui, Adrian, dar şi un nume cu rezonanţe exotice. Tiago.

Vezi și

Adrian Mutu a primit cel mai frumos cadou, în Vinerea Mare. Fostul internaţional a devenit tată pentru a patra oară. Soţia lui, Sandra a născut în această dimineaţă un băiat perfect sănătos. Poartă numele tatălui, Adrian, dar şi un nume cu rezonanţe exotice: Tiago.

Micuţul a venit pe lume în acestă dimineaţă, la ora 7 şi 44 de minute. Mândru şi fericit peste măsură, tatăl lui, Adrian Mutu a imortalizat momentul şi a postat fotografia pe Facebook.

Şi le-a transmis fanilor virtuali că bebeluşul are 3,6 kilograme şi 53 de centrimetri. Fostul internaţional şi soţia lui au aşteptat acest moment binedispuşi şi relaxaţi. 

Aproape zilnic, au postat fotografii şi filmuleţe pe reţelele de socializare în care îşi arătau nerăbdarea să îşi cunoască fiul. 

Sandra şi Adrian Mutu şi-au unit destinele la începutul anului trecut, pe o plajă exotică din Cuba chiar în ziua în care mireasa a împlinit 22 de ani. 

Adrian şi Sandra au vorbit în exclusivitate pentru Observator despre relaţia lor şi cele mai frumoase momente ale sarcinii. 

Foarte emoţionată, Sandra a povestit momentul în care Adrian Mutu i-a cerut să fie soţia lui.

Sandra are 23 de ani şi este din Timişoara. Este un fotomodel de succes şi în 2010 a câştigat titlul de Miss România.

Adrian Mutu are 38 de ani şi mai are trei copii, un băiat şi două fete, din cele două căsnicii anterioare, cu Alexandra şi Consuelo.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Adrian Mutu, tată pentru a patra oară! Fostul internaţional şi frumoasa lui soţie au vorbit în exclusivitate pentru Observator