Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Adrian Şaguna şi Mihai Chiţu au lansat piesa „Tot ce am”, o piesă extrem de ritmată care a cucerit deja publicul

Adrian Şaguna şi Mihai Chiţu au lansat o piesă împreună. Cea mai recentă colaborare se numeşte "Tot ce am" şi este o piesă extrem de ritmată. Andrei a fost prezent în platoul Observator şi a povestit despre planurile de viitor.

de Redactia Observator

la 12.04.2021 , 14:42

  • Adrian Şaguna, carieră de aproape două decenii ca DJ
  • De la radio local, la colaborări cu artişti
  • Ciprian Lemnaru, omul din spatele piesei „Tot ce am”

Adrian Şaguna şi-a început cariera ca DJ în anii 2000. Spune că face o meserie în care e musai să simţi publicul, căci dacă nu îl încânţi, e degeaba.

Publicul te validează. E altceva când vezi reacţia oamenilor

Adrian Şaguna: Cel mai mult ne lipseşte publicul. E un trend acum să postezi în online şi s-a dezvoltat mai mult decât în trecut, însă adevăratul publicul este cel din faţa scenei. Este cel care ne validează. Cred foarte mult în online-ului, lucrez şi în online şi ştiu despre ce este vorba, însă nu se compară niciodată senzaţia. Publicul te validează. Un like, un share, te ajută. Dar altceva este când vezi reacţia oamenilor. 

Vezi și

Între timp, a început şi diverse colaborări cu artişti. Cea mai nouă dintre ele: Tot ce am, o piesă lansată în colaborare cu Mihai Chiţu şi produsă de către Ciprian Lemnarul. 

Pe acelaşi subiect

Ciprian Lemnarul: Colaborarea a început anul trecut, când m-am gândit să îi chem pe cei doi prieteni ai mei, Adrian şi cu Mihai, cu care am mai colaborat. Am zis să îi pun împreună într-un tablou muzical şi m-am gândit să facem piesa aceasta pe care am compus-o împreună, la studio. 

Cântecul se mişcă bine. Ne interesează obiectivismul, nu subiectivismul

Adrian Şaguna: E un cântec scos pe TNT Urban label, am muncit la el, muncim în continuare la promovare şi am primit feedback-uri bune de la oameni care nu ne cunosc pentru că asta ne interesează. Obiectivismul, nu subiectivismul şi cântecul se mişcă bine. 

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Stiri Mondene » Adrian Şaguna şi Mihai Chiţu au lansat piesa „Tot ce am”, o piesă extrem de ritmată care a cucerit deja publicul