Antena Meniu Search
x

Video Cezar Ouatu și David Dobrincu, împreună, pe scena muzicală românească. Cei doi au înregistrat un cover după "Perfect Symphony"

Perfect Symphony este celebra piesă care a adus împreună, pe scena muzicală românească, două generaţii. Cezar Ouatu şi David Dobrincu au colaborat pentru prima oară. Contratenorul şi-a propus să promoveze tinerii artişti şi chiar să creeze o academie de canto proprie. 

de Redactia Observator

la 12.04.2021, 14:32

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Cea mai nouă colaborare muzicală este între puștiul fenomen de numai 10 ani, David Dobrincu, și contratenorul Cezar Ouatu. Cei doi au înregistrat împreună un cover după "Perfect Symphony", realizată după melodia celebrilor Ed Sheeran cu Andrea Bocelli. 

Cezar Ouatu: David este un copil extrem de carismatic. Îl văd, undeva, poziționat la Hollywood. Nu ai cum să nu te îndrăgostești. Eu am primit o propunere de la mama lui David și am îmbrățișat-o cu mare drag. După ce l-am ascultat am zis că Perfect Symphony este un proiect ideal. 

David Dobrincu: Este o mare bucurie și onoare să cânt alături de contratenorul Cezar Ouatu. Este un om prețios, valoros, misterios, atrăgător. Și să nu uităm de cea mai bună calitate: gelos. 

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus

Zilele trecute s-a lansat un cover special, marca David Dobrincu și Cezar Ouatu , "Perfect Symphony", interpretat în formulă inițială de Ed Sheeran și Andrea Bocelli. În varianta românească a fost produs de Alin Radu.

Videoclipul acestei piesei s-a filmat chiar de ziua de naștere a micuțului David, care a împlinit recent 10 ani, la Nor Sky, unde au lucrat timp de 3 ore împreună. Totul a decurs natural, iar între cei doi artiști a fost o chimie extraordinară. În videoclip apare și o invitată specială de 11 ani, Alessia Maria Stoica, o fetiță foarte frumoasă, care este model și este foarte talentată la canto. 

Ce spune Cezar Ouatu despre colaborarea cu David 

Cezar Ouatu a publicat un mesaj pe pagina lui de Facebook, în care își anunța fanii de această nouă colaborare. "Am avut premieră clipului piesei "Perfect Symphony" într-o versiune, interpretare unică și nouă alături de carismaticul, talentatul și expresivul David Alexandru Dobrincu! S-a lansat și clipul oficial pe canalul meu de Youtube. P.S. Scenariul și regia clipului oficial îmi aparțin".

Solistul a mai scris că fotografiile cu ei de la filmări au fost realizate de XMedia Studio. S-ar părea că această colaborare ar putea întra în Cartea Recordurilor, căci între cei doi artiști este o mare diferența de vârstă de 30 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri Mondene » Cezar Ouatu și David Dobrincu, împreună, pe scena muzicală românească. Cei doi au înregistrat un cover după "Perfect Symphony"