Antena Meniu Search
x

Bahmuteanu executa silit firma care l-a facut bogat pe Progoana

Adriana Bahmuteanu n-are sanse sa scape de procese. Chiar daca s-a impacat cu Silviu Prigoana, se razboieste in continuare cu o firma care a apartinut omului de afaceri

Vezi și

Ca in romanele lui Kafka, spune vedeta, trece din proces in proces pentru ca impacarea cu Prigoana nu o scuteste de neintelegerile cu fiul vitreg. "Domnul Prigoana nici usturoi n-a mancat, nici gura nu-i miroase cu procesul asta, pentru ca dansul spune ca nu mai are nicio calitate in acea firma".

Bahmu executa silit firma care l-a facut bogat pe Silviu Progoana. Chiar daca afacerea e acum a lui Honorius, vedeta TV vrea cu orice pret sa-si recupereze pierderile pe care le-a avut dupa ce a fost concediata abuziv de la conducerea societatii. De intelegere amiabila cu Honorius nici nu incape vorba." Nu am mai vorbit in ultima vreme, pentru ca relatiile dintre noi nu sunt atat de calde, cum mi-as dori eu, s-au racit. Pana la urma, da, este fratele copiilor mei si imi pare rau sa spun, dar in momentul asta nu avem o relatie amiabila. Probabil si din cauza acestui proces".

In aprilie, Bahmu a castigat in instanta plata despagubirilor pentru concedierea nejustificata: 20.000 de euro. Pentru ca negocierile cu noul actionariat al societatii s-au blocat, Adriana cere acum executarea silita a firmei, in ciuda faptului ca actionari sunt fiul ei vitreg si finul ei.

Nici macar impacarea dupa al cincilea divort cu Silviu Prigoana nu o calmeaza pe Adriana. "Eu nu m-am maritat cu un gunoier, ci cu regele gunoaielor. Uite ca ma judec cu firma facuta de regele gunoaielor. Iar ma enervez, iar fac riduri, iar vin dracii pe mine". Mai ales ca vedeta si-ar dori ca si copiii pe care ii are cu Silviu Prigoana sa primeasca actiuni la firmele puse pe picioare de omul de afaceri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Bahmuteanu executa silit firma care l-a facut bogat pe Progoana