Antena Meniu Search
x

Video Alexandra Ușurelu a lansat în luna iubirii piesa „Ușor”

Numită de publicul său "fata care chiar există", de-a lungul timpului, Alexandra Uşurelu a reuşit să îşi pună amprenta pe piaţa muzicală din România. În acest moment este cea mai bine vândută artistă independentă, dar şi cea mai populară artistă indie, care şi-a câştigat publicul numeros cu o muzică prin care transmite sentimente şi emoţii puternice.

de Redactia Observator

la 15.02.2021, 13:37

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

O abordare care i-a adus un succes răsunător - albumul său de deput a fost vândut în nu mai puţin de 12.000 de exemplare. Alexandra Uşurelu face o călătorie muzicală prin ritmuri de jazz, indie, pop şi chiar influenţe de muzică clasică, ceea ce îi oferă autenticitate pe scena comercială.

Alexandra Uşurelu mai are un atu care îi aduce credibilitate atunci când cântă despre iubire. Faptul că lucrează alături de jumătatea sa, lucrurile vin mai mult decât natural. Aşa cum s-a întâmplat şi cu cea mai recentă piesă, lansată chiar de Ziua Îndrăgostiţilor.

Alexandra Ușurelu: Sunt emoționată în mod special pentru că ieri am lansat albumul "Fata care chiar există", un album care adună 15 cântece pe care eu le-am mai cântat în concertele mele, dar și câteva melodii noi. A fost o experiență ciudată, dar frumoasă să susțin un concert online. Am pus în scenă un spectacol cu o producție mare.

Alexandra Ușurelu: Eu mă hrănesc cu emoția, cu toată energia din sala de spectacol. Nu aș putea să văd lumea așa, fără a mă întâlni cu publicul. Acesta a fost modul pe care eu l-am ales pentru a-mi promova muzica, să merg să le cânt oamenilor în orașele lor.

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Alexandra Ușurelu a lansat în luna iubirii piesa „Ușor”