Antena Meniu Search
x

Alexia, artista care a lansat trei hituri în acest an. Video

Alexia îşi clădeşte o carieră în muzică şi o face încă de pe băncile liceului. Deşi are teme, şcoala e online şi se pregăteşte şi pentru Bac, artista îşi face timp pentru toate. Bac-ul ca Bac-ul, dar la muzică nu ar renunţa niciodată. Glumim, desigur. Cert este că doar în acest an a lansat trei hituri. Cel mai recent este o colaborare cu DJ PROJECT. "Cronic" se numeşte. 

de Redactia Observator

la 10.11.2020, 14:00

Vezi și
  • Alexia se pregătește să dea examenul de Bacalaureat.
  • Alexia a avut o colaborare de succes cu DJ Project.

Alexia, artista care a cucerit oamenii cu piesa Cronic, featuring DJ Project, îmbină cu succes școala cu muzica și se pregătește intens de Bacalaureat.

Alexia lansează piese care au milioane de vizualizări pe YouTube și au succes pe platformele digitale, însă artista nu neglijează școala și pregătirile pentru Bacalaureat, pe care îl va susține anul viitor. 

Chiar dacă contextul actual i-a pus în așteptare anumite planuri și proiecte, iar mersul la școală s-a transformat în cursuri predate online, artista s-a adaptat situației și profită de tot timpul pentru a se dedica studiilor și a se pregăti cât mai bine pentru examenul pe care-l va susține în 2021. 

Părinții ei sunt în permanență alături de Alexia, o susțin în tot ceea ce-și dorește să facă pentru viitorul ei și o ajută să îmbine cu succes școala, unde este fermecată de geografie, și muzica.

Alexia: Sunt un copil foarte norocos. Părinții și familia mea au fost mereu lângă mine și au crezut în visul meu. Pentru asta le mulțumesc. Probabil nu e cel mai ușor să faci mai multe lucruri în același timp, dar când îți dorești ceva și există pasiune, nu ai cum să dai greș. Treptat, am renunțat la lucrurile și persoanele care nu mă ajutau să evoluez. Când toți prietenii mei ieșeau în oraș, eu cântam. Niciodată nu am fost genul de copil căruia să îi placă ieșirile dese în parc, în oraș cu prietenii, decât dacă simțeam nevoia de o pauză. Preferam în acel timp să muncesc pentru visul meu. Am fost adesea judecată pentru treaba asta, dar nu regret. Sunt foarte recunoscătoare acum și mândră de mine că am preferat să îmi focusez atenția asupra muzicii.

Deși are numai 17 ani, artista muncește foarte mult pentru visurile ei și luptă pentru a ajunge acolo unde își dorește, pe scene mari, iar muzica ei să fie ascultată și apreciată de cât mai mulți oameni. Și, chiar dacă viața ei înseamnă muzică și școală și se concentrează asupra lucrurile importante și benefice pentru ea și cariera ei, Alexia este pasionată și de călătorii. 

Mai multe detalii în materialul video.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Alexia, artista care a lansat trei hituri în acest an. Video