Antena Meniu Search
x

Video Andreea Bălan cântă despre amintirile din copilărie. Artista continuă seria baladelor de 4 martie

Andreea Bălan a lansat o nouă piesă. "Amintiri", aşa se numeşte cel mai recent single al artistei. O piesă ce surprinde cele mai frumoase momente din viaţa Andreei, de când era doar un copil, până la prima întâlnire, primul concert, sau chiar şi primul "te iubesc".

de Redactia Observator

la 17.03.2021, 16:23

Vezi și
  • Andreea Bălan cântă despre amintirile din copilărie
  • "Amintiri", o piesă plină de nostalgie
  • Andreea Bălan: 4 martie, ziua în care am renăscut

Ziua de 4 martie este una foarte specială pentru Andreea, așa cum este și single-ul „Amintiri'. De ziua fiicei sale, artista a lansat o baladă sensibilă cu un videoclip emoționant. Un mix între amintirile din copilăria artistei cu cele primite de la fani. „Amintiri' surprinde cele mai frumoase momente din viața artistei, de când era doar un copil, până la prima întâlnire, primul concert, chiar şi primul "te iubesc".  

"Este o zi foarte importantă 4 martie. Este ziua în care s-a născut cea de-a doua fetiţă a mea, Clara şi este ziua şi în care am renăscut la viaţă pentru că s-a întâmplat un accident nefericit, dar sărbătoresc de două ori. Şi ziua fetiţei mele, dar şi o zi de renaştere şi vreau în fiecare an să lansez o piesă, nu orice piesă.", ne-a povestit artista. 

Cel mai bine mă reprezintă piesele cu mesaj

"Piesele cu mesaj mă reprezintă cel mai bine şi în fiecare an, pe 4 martie vreau să lansez o astfel de piesă. Anul trecut am lansat "Inimă de fier" şi urmează un album cu astfel de piese pe care îl voi lansa în luna Iunie.", a mai adăugat Andreea. 

Iar videoclipul este unul cu totul şi cu totul special. Scopul este acela de a trezi amintiri în sufletul celui care îl priveşte. 

Andreea Bălan: Videoclipul e făcut împreună cu ei, cu fanii, care mi-au trimis pozele. Am primit 2.000 de e-mail-uri, dar am putut să punem doar 50 de poze, din păcate. Le mulţumesc din suflet pentru că mi-au trimis pozele şi amintirile lor şi am vrut să creăm împreună. Şi amintirile lor vor fi nemuritoare pentru că vor rămâne pe Youtube ani şi ani de zile. 

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri Mondene » Andreea Bălan cântă despre amintirile din copilărie. Artista continuă seria baladelor de 4 martie