Antena Meniu Search
x

Video Andreea Chirilă oferă sfaturi despre cum să alegem ţinuta perfectă. Care este secretul cumpărăturilor online

Venim cu sfaturi importante pentru domnişoarele, doamnele şi domnii care obişnuiesc să îşi cumpere ţinute de pe Internet. Cel mai mare dezavantaj este că nu le putem proba şi automat, când le primim se întâmplă să nu nă placă deloc cum vin.

de Redactia Observator

la 20.08.2021, 14:57

Vezi și

Iar când sunt probleme, ne place să căutăm rezolvări. Astăzi, învăţăm cum să facem shopping online inteligent, adică fără să dăm banii degeaba şi fără să ne pierdem timpul cu returul. Andreea Chirilă ne spune că este indicat ca o persoană să îşi cunoască măsurile atunci când îşi cumpără îmbrăcămintea pentru a alege măsura potrivită din tabel. De asemenea, pentru doamne si domnişoare este important sa cunoască în ce tipologie de siluetă se încadrează. 

Andreea Chirilă a oferit câteva sfaturi despre cum trebuie să ne alegem ţinuta perfectă, dar şi despre ce material ni se potriveşte în funcţie de construcţia corpului. Mai multe detalii găsiţi în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Andreea Chirilă oferă sfaturi despre cum să alegem ţinuta perfectă. Care este secretul cumpărăturilor online