Antena Meniu Search
x

Video Andrei Cavassi pregăteşte două spectacole de excepţie: "Mi-aş dori ca prin muzica mea să pot să le ofer oamenilor o lume mai frumoasă"

În aşteptarea redeschiderii graniţelor, Andrei Cavassi pregăteşte două spectacole de excepţie.  Artistul a venit la Observator, pentru a-şi dezvălui planurile de viitor. 

de Francesca Vlădică

la 22.02.2021, 13:33

Vezi și

Andrei Cavassi este a patra generație de muzicieni din familia lui. A fost premiat cu medalia de aur la prestigiosul concurs internaţional de interpretare de la Viena. A făcut parte din Orchestra Filarmonică George Enescu şi Orchestra Naţională Radio.

În ultimii ani, a concertat în Japonia, ţara care i-a devenit inspiraţie şi a doua casă. 

"Prima amintire nu este cu mine, este cu tatăl meu care cânta, eu eram foarte mic şi îl auzeam pe el repetând tot timpul partituri de muzică clasică. Cred că un artist nu e prizonierul instrumentului cu care cântă, dacă eşti creativ şi talentat poţi să te exprimi cu orice instrument. Mi-aş dori ca prin muzica mea să pot să le ofer oamenilor o lume mai frumoasă, mai bună, să poată să viseze la lucruri mai frumoase", a spus Andrei Cavassi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri Mondene » Andrei Cavassi pregăteşte două spectacole de excepţie: "Mi-aş dori ca prin muzica mea să pot să le ofer oamenilor o lume mai frumoasă"