Antena Meniu Search
x

Andrei Dobrin, modelul român care a pozat lângă iubita lui Justin Bieber: 'Nu ştiam ce-o să se întâmple'

La 18 ani, un tânăr din Bistriţa a ajuns să joace într-o reclamă peste ocean. Şi nu orice reclamă. E o postură pe care mulţi o invidiază. Asta pentru că românul cu păr cârlionţat apare lângă un îngeraş Victoria's Secret, dar şi lângă iubita lui Justin Bieber.

Vezi și

La 18 ani, un tânăr din Bistriţa a ajuns să joace într-o reclamă peste ocean. Şi nu orice reclamă! E o postură pe care mulţi o invidiază. Asta pentru că românul cu păr cârlionţat apare lângă un îngeraş Victoria's Secret, dar şi lângă iubita lui Justin Bieber.

În rolul valetului dintr-un hotel de lux este Andrei Dobrin. Tânărul apare alături de splendida Lily Aldridge, unul dintre cei mai cunoscuţi îngeraşi Victoria`s Secret, dar şi de modelul Hailey Baldwin.

Andrei Dobrin, model: Eu recunosc că nu ştiam ce-o să se întâmple. Nu ştiam că o să se filmeze alături de cele două. A fost wow! N-am spus prea multe, sincer. 

Conform scenariului, românul reuşeşte să-i atragă atenţia supermodelului oferindu-i un parfum semnat de celebra Caroline Herrera - creatoarea care a îmbrăcat mai multe prime doamne ale Americii. 

Pe acelaşi subiect

Filmările au avut loc în Manhattan şi au durat trei ore. La final, au făcut şi o fotografie.

Andrei Dobrin, model: Cu ea am vorbit mai mult. Am şi râs. Am mai glumit. În schimb, Hailey care e prietena lui Justin Bieber, a filmat cu un alt băiat şi doar la final ne-am întâlnit toţi patru şi am făcut poza aceea care a făcut ravagii pe net.

Tânărul din Bistriţa face ravagii în lumea modei, de când avea 15 ani. Un impresar l-a remarcat în fotografiile  de la banchetul din clasa a opta pe care Andrei le-a postat pe facebook. 

De atunci, a defilat pentru Dior, Prada şi Diesel. 

Andrei Dobrin, model: Contractele eu mi le gestionez şi eu decid ce şi cum. Pur şi simplu nu simţi că lucrezi. Simţi că faci ceva entertaining şi câştigi ceva din asta.

Andrei este un model şi la liceu. 

Nadia Dobrin, mama lui Andrei: Întotdeauna şcoala a fost o prioritate, acesta a fost, să zic eu, doar un job pentru timpul liber. Sper să dedice mai mult timp studiului şi avem aşteptări extrem de mari de la Andrei.

Deocamdată, tânărul a luat o pauză de la prezentările de modă - are de învăţat pentru bac.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri Mondene » Andrei Dobrin, modelul român care a pozat lângă iubita lui Justin Bieber: 'Nu ştiam ce-o să se întâmple'