Antena Meniu Search
x

Antena 1 a lansat noua grilă de toamnă sub o ploaie de artificii

Miercuri seara Antena 1 a organizat petrecerea de lansare a noii grile de toamnă. Locaţia aleasă a fost un ponton amenajat special pe malul lacului Herăstrău, dotat cu două scene şi un ring încăpător, gata să-şi primească invitaţii

Miercuri seara Antena 1 a organizat petrecerea de lansare a noii grile de toamnă. Locaţia aleasă a fost un ponton amenajat special pe malul lacului Herăstrău, dotat cu două scene şi un ring încăpător, gata să-şi primească invitaţii

În mijlocul lacului a fost amplasat un ecran gigantic pentru că toată lumea să aibă acces total la marele spectacol. Vedete, colaboratori şi oameni de media au participat la un concert extraordinar. Pe cele două scene au cântat Mirela Vaida, Lidia Buble, Andreea Bălan, Pepe, Delia, Horia Brenciu, dar şi cei mai de seamă reprezentaţi ai noii generaţii din muzica românească, staruri născute pe scenă X-Factor, cum sunt Florin Riştei, Nicoleta Nucă, Nadir, Uddi, Maxim şi Jo.

Momentele speciale s-au ţinut lanţ. Mai toate vedetele implicate în proiectele din această toamnă au ajuns pe scenă aduse de bărci cu vâsle sau motor, ski-jet-uri sau hidrobiciclete. Flavia, frumoasă vecina de la “Neatza cu Răzvan şi Dani” şi-a făcut aparitiaintr-o rochie de mireasă, având în vedere că în toamna aceasta va fi una dintre protagonistele show-ului ‘Poftitipe la noi! Poftiţi de vaiubiti!”. Mai mult, Flavia a aruncat şi buchetul care a fost prins, spre surprinderea tuturor, chiar de Dani Otil!

Radu Vâlcan, prezentatorul de la “Burlacita”, şi-a făcută paritia la petrecere pe un ski-jet, cu braţul plin de trandafiri roşii pe care i-a împărţit doamnelor din public.

Liviu Vârciu, prezentatorul show-ului ‘Ham Talent”, nu a venit singur la petrecere, ci însoţit de Jack, câinele lui şi co-prezentatorul emisiunii dedicate animalelor. Pentru că este primul eveniment monden la care merg împreună, Liviu a ţinut să poarte amândoi papioane identice.

O altă apariţie surprinzătoare a serii a fost juratul X-Factor, Horia Brenciu. Îmbrăcat într-un costum popular, la fel ca întregul său bând, acesta a adus o explozie de energie pe ponton, ringul fiind luat cu asalt de toţi cei prezenţi la eveniment.

Punctul culminant al serii a fost reprezentat de ploaie de artificii care a avut loc deasupra lacului Herăstrău.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri Mondene » Antena 1 a lansat noua grilă de toamnă sub o ploaie de artificii