Antena Meniu Search
x

Antonia îşi doreşte să o vadă acasă şi pe fiica ei, Maya

În ziua în care fiul ei şi al lui Alex Velea va împlini un an, Antonia îşi doreşte să o vadă acasă şi pe fiica ei. Împlinirea visului depinde doar de o semnătură. A lui Vincenzo.

Vezi și

 În ziua în care fiul ei şi al lui Alex Velea va împlini un an, Antonia îşi doreşte să o vadă acasă şi pe fiica ei. Împlinirea visului depinde doar de o semnătură. A lui Vincenzo. Cântăreaţa ne-a vorbit, în exlusivitate, despre piedicile pe care soţul din acte i le pune ca să-şi vadă fiica în România.

Sunt vorbele auzite de Antonia de aproape trei ani, de când a decis să se despartă de Vincenzo. În tot acest timp, şi-a văzut fiica doar în vizite scurte în Italia şi pe internet.

Ultima dată, Antonia a fost cu Maya de ziua micuţei, în luna august. Ar vrea mai mult ca orice să o strângă în braţe de Crăciun. Alături de frăţiorul pe care Maya nu l-a văzut niciodată. Singurul care îi poate indeplini visul este Vincenzo, cel care încă îi este soţ, în acte. Antonia şi-ar dori ca procesul de divorţ să se pronunţe mai repede.

După finalizarea anchetei sociale la locuinţa soţului ei, Antonia va propune un program de vizită şi o pensie alimentară pentru Maya.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Antonia îşi doreşte să o vadă acasă şi pe fiica ei, Maya