Antena Meniu Search
x

Astrele se aliniază pentru Prinţul Williams şi Meghan Markle. Ziua nunţii lor a fost analizată de astrologi

Data şi locaţia aleasă de cei doi pentru nuntă le garantează un viitor fericit, cred specialiştii în astrologie.

Vezi și

Astrele îi zâmbesc noului cuplu princiar britanic. Data şi locaţia aleasă de cei doi pentru nuntă le garantează un viitor fericit, cred specialiştii în astrologie.

Harry si Meghan se vor căsători pe 19 mai la capela St. George a castelului Windsor şi nici că puteau nimeri mai bine data, cred astrologii. În ziua nunţii, Venus, planeta iubirii, se va muta în Scorpion, semnul zodiacal care reprezinta casa şi familia.

Nunta are loc, de asemenea, într-o perioadă când două planete sunt retrograde. Saturn intră în faza de retrograd pe 17 aprilie, în timp ce Pluto îi urmează pe 22 aprilie.  

Saturn retrograd este o perioadă în care îţi poţi regândi parcursul profesional, ţelurile, ceea ce Meghan deja a început să facă. În noiembrie, la data logodnei cu Prinţul Harry, actriţa de 36 de ani a spus că va renunţa la actorie pentru a se concentra asupra îndatoririlor regale.

Pluto retrograd , în schimb, este oportunitatea perfectă pentru Harry şi Meghan să îşi analizeze temerile şi să le depăşească pentru un viitor fericit împreună. Meghan a mai fost căsătorită o dată. În schimb, Harry a avut o relaţie de 7 ani cu Chelsea Davy. Când toată lumea credea, însă, că îţi vor anunţa nunta, cei doi au ales să se despartă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Astrele se aliniază pentru Prinţul Williams şi Meghan Markle. Ziua nunţii lor a fost analizată de astrologi