Antena Meniu Search
x

Celebritatea le-a marcat viaţa! Copiii-minune ai Hollywood-ului care au căzut pradă exceselor şi anturajelor dubioase

Au crescut pe platourile de filmare şi au cunoscut celebritatea la vârste foarte fragede! Asta nu înseamnă că toţi copiii-minune ai Hollywoodului au avut un parcurs uşor în viaţă.

Vezi și

Au crescut pe platourile de filmare şi au cunoscut celebritatea la vârste foarte fragede! Asta nu înseamnă că toţi copiii-minune ai Hollywoodului au avut un parcurs uşor în viaţă.

Mulţi dintre ei au căzut pradă exceselor şi anturajelor dubioase. Unii, însă, au reuşit să se salveze la timp. Alţii încă se mai luptă să iasă la liman.

Miley Cyrus a devenit cunoscută în rândul adolescenţilor prin intermediul rolului pe care l-a jucat în serialul Hannah Montana.

Dacă mulţi dintre internauţi o simpatizau, în trecut, pe Miley pentru apariţiile sale inocente, în prezent, tânăra solistă îi şochează pe fani la capitolul imagine şi comportament.

Apariţiile vulgare şi scenele de nuditate din videoclipurile sale au împărţit admiratorii în două tabere.

Fetiţa minune a Hollywood-ului ne-a cucerit cu fiecare film în care a jucat. Lindsay Lohan obişnuia să încânte toate privirile cu apariţiile sale surpinzătoare şi chipul său angelic.

Actriţa, acum în vârstă de 30 de ani, a trecut printr-o perioadă mai dificilă.

A apărut în stare de ebrietate la mai multe evenimente mondene, a fost prinsă consumând substanţe interzise şi chiar a făcut şi închisoare.

Mezina familiei Kardashian, Kylie Jenner, are apariţii din ce în ce mai surprinzătoare atât pe reţelele de socializare cât şi la evenimentele mondene.

De la fata cuminte şi protejată de familie, odată ce înaintează în vârstă, Kylie pare să devina din ce în ce mai rebelă, iar ţinutele ei provocatoare stimulează imaginaţia bărbaţilor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Celebritatea le-a marcat viaţa! Copiii-minune ai Hollywood-ului care au căzut pradă exceselor şi anturajelor dubioase