Antena Meniu Search
x

Noi conflicte intre fratii Gallagher, fostii componenti ai formatiei Oasis

La cinci ani de la despartire, in sanul formatiei britanice Oasis au reaparut conflictele. Cauza sunt, ca si pana acum, fratii Gallagher. Liam este foarte revoltat ca Noel continua sa cante, fara acordul sau, piese din repertoriul formatiei.

Vezi și

Oasis a fost una dintre cele mai apreciate trupe pop-rock din Marea Britanie. In 2009, insa, formatia s-a destramat din cauza certurilor dintre fratii Noel si Liam Gallagher. Fiecare si-a vazut de drumul sau. Mai exact, Liam a format trupa Beady Eye, alaturi de restul membrilor Oasis. Anul acesta, Jay Mehler, fost chitarist al trupei Kasabian, i s-a alaturat.

Noel Gallagher nu pierde nici el timpul. Lucreaza la un nou proiect muzical, "High Flying Birds", in cadrul caruia sunt interpretate si piesele Oasis.

"Noel este pur si simplu schizofrenic. Daca vrei sa canti Oasis, pune mana si reinfiinteaza trupa, nu mai fi un nesimtit. Nu are taria de a porni High Flying Birds de la zero, asa cum am facut-o noi", a declarat Liam Gallagher.

Liam a mai spus despre fratele sau ca a fost mereu un "profitor" si ca s-a folosit de numele trupei Oasis ca sa poata iesi in evidenta in lumea muzicala.

Oasis a cunoscut succesul dupa lansarea albumului "Definitely Maybe", in 1994, in plina era a muzicii pop britanice. Formatia a vandut peste 60 de milioane de albume in toata lumea, a avut opt piese pe primul loc in topurile din Marea Britanie si a castigat cinci BRIT Awards, noua Q Awards si patru MTV Europe Music Awards.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri Mondene » Noi conflicte intre fratii Gallagher, fostii componenti ai formatiei Oasis